Izađeš na zagrevanje, a na stadionu nema nikog...

I kako da se motivišeš? Hrvatski golman nezadovoljan atmosferom u Monaku!

Fudbal 31.03.2019 | 08:00
Izađeš na zagrevanje, a na stadionu nema nikog...
Golman Monaka i reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić bio je jedan od fudbalera koji su obeležili minuli Mundijal u Rusiji. Maestralne odbrane uticale su na to da Kockasti dođu do samog finala s Francuzima koje su izgubili, ali sve posle tog srebra u njegovoj karijeri je za zaborav.

Iskusni 34-godišnji Zadranin se povredio letos i dugo odsustvovao sa terena, a tek krajem januara se vratio na gol Kneževa i pomogao im da serijom uspeha pobegnu iz opasne zone. Ipak, ne krije da mu se više ne sviđa život u Monaku posebno atmosfera na samom stadionu Luj II.

"Izađem na zagrevanje, a na stadionu nema nikog. Kako da ostaneš mentalno jak posle toga? Često pričam sam sa sobom, bodrim samog sebe kako bih se motivisao, ali je teško. Stvarno je teško", priznao je Subašić u razgovoru za BeIN Sport.  

I zaista, Monako spada među klubove sa najgorom atmsoferom u Francuskoj. Neretko su tribine ovog stadiona potpuno prazne iako na terenu nastupaju neke od velikih zvezda evropskog fudbala, a i sam klub je imao dosta uspeha u protekle dve decenije. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar