Купке са етеричним уљима

Волите мирис етеричних уља, а не знате како бисте све могли да их употребите? Један од начина је да их додате у купку, а ми вам предлажемо три са различитим ефектима

Мода и љепота 27.03.2019 | 15:03
Купке са етеричним уљима
Волите мирис етеричних уља, а не знате како бисте све могли да их употребите? Један од начина је да их додате у купку, а ми вам предлажемо три са различитим ефектима. Приликом припреме сваке од њих, наведене састојке помешајте са кашиком основног, хладно цеђеног уља, пре него што све заједно додате у топлу купку.

- За подизање расположења - ова купка ће вас орасположити и вратити вам енергију, а уз то ће вам појачати концентрацију. Помешајте пет капи лимуновог, три капи рузмариновог и две капи тимијановог уља.

- За опуштање мишића - третирајте уморне, преоптерећене мишиће овом купком, која ће вам појачати циркулацију и умањити бол. Потребно је пет капи мајорановог уља, три капи лавандиног уља и четири капи уља од лимунове траве.

- За релаксацију - ова умирујућа, опуштајућа комбинација уља умањиће стрес и припремиће вас за миран сан. Помешајте пет капи лавандиног уља, четири капи уља камилице и три капи тамјановог уља. Зажмурите и - уживајте.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар