Анастасиадис: Морали смо да побиједимо БиХ!

Грчки селектор, Ангелос Анастасиадис, био је самоувјерен у оцјени да је његов тим заслужио можда и више од једног бода против Босне и Херцеговине (2:2) на "Билином пољу" у 2. колу квалификација за Европско првенство 2020. године.

Фудбал 27.03.2019 | 14:15
Анастасиадис: Морали смо да побиједимо БиХ!
"Ми смо требали побиједити! Осим ако сам ја био на неком другом стадиону", казао је Анастасиадис, који је додао како су знали да је бх. тим добар из прекида те да су управо тако примили оба гола, што је за њега било врло разочаравајуће.

"Посебно је био чудан други гол. Након толико година као тренер, видио сам да се за слободни ударац није поставио живи зид. Плус, моји су играчи требали знати ко изводи слободан ударац, односно да је то (Миралем) Пјанић", рекао је Анастасиадис, који је истакао како је, ипак, задовољан бодом из Зенице.

"Не би, с моје стране, било поштено да кажем да нисам задовољан с једним бодом. Јер, играли смо против великог тима", изјавио је грчки селектор и напоменуо да не воли пасиван фудбал и да је тако покушао играти од почетка.

"Колико сте примијетили, након првих 25 минута, имали смо посјед лопте и стварали смо прилике. Ја желим да играмо нападачки, због тога сам био јако разочаран на који смо начин почели утакмицу", подвукао је Анастасиадис, који је додао да воли да лопта креће од голмана.

Начин на који су освојили бод, каже грчки селектор, даје им додатно самопоуздање за наставак такмичења те да вјерује у младе играче које је селектирао.

Честитао је својим играчима што су у ужареној атмосфери, коју су створили домаћи навијачи, којима је такође упутио честитке, на "Билином пољу", вратили након негативног резултата.

"Сигуран сам да ће се БиХ до краја борити за пласман на Еуро 2020. БиХ има супер тим, с којим могу да побиједе било кога", закључио је Анастасиадис.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар