Најбољи хотел за истраживање Њујорка

Смештен у предивној грађевини у стилу Беауx Артс, тхе Бењамин хотел прошао је кроз процес реновирања у протеклих неколико година и сада је једно од најбољих места које вам могу бити почетна тачка за истраживање Менхетна

Путовања 25.03.2019 | 11:40
Најбољи хотел за истраживање Њујорка
Легендарни амерички архитекта, Емери Рот, конструисао је овај хотел 1927.године, са својим чувеним елементима, укључујући романескне арцаде и готске прозоре, који су и даље присутни, мамећи погледе и уздахе дивљења. 

Ушушкан у мирни кутак, мало даље од буке и граје Менхетна, овај хотел вам обећава миран сан током вечери, што је донекле раритет на таквој локацији. Ипак, он је невероватно близу иконском Тајмс Скверу, музеју модерне уметности, Петој Авенији и бродвејским театрима.

Са двадесет девет спратова, овај луксузни хотел у понуди има 209 соба, а свака од њих има малу кухињу, сву неопходну технологију двадесет првог века, мермерна купатила и минибар испуњен одабраним гурманским залогајима. Такође, морате знати да је свака соба опремљена посебним Бењамин Бед креветима, које је креирао експерт за спавање.

Када осетите глад, посетите Натионал ресторан, који је модеран и нуди вам обедовање у европском стилу. Поред тога, Бењамин хотел нуди теретану која је увек отворена и предивни салон, уз пословни центар и лежерну ложу. Да ли вам је потребно још нешто?

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар