Najbolji hotel za istraživanje Njujorka

Smešten u predivnoj građevini u stilu Beaux Arts, the Benjamin hotel prošao je kroz proces renoviranja u proteklih nekoliko godina i sada je jedno od najboljih mesta koje vam mogu biti početna tačka za istraživanje Menhetna

Putovanja 25.03.2019 | 11:40
Najbolji hotel za istraživanje Njujorka
Legendarni američki arhitekta, Emeri Rot, konstruisao je ovaj hotel 1927.godine, sa svojim čuvenim elementima, uključujući romaneskne arcade i gotske prozore, koji su i dalje prisutni, mameći poglede i uzdahe divljenja. 

Ušuškan u mirni kutak, malo dalje od buke i graje Menhetna, ovaj hotel vam obećava miran san tokom večeri, što je donekle raritet na takvoj lokaciji. Ipak, on je neverovatno blizu ikonskom Tajms Skveru, muzeju moderne umetnosti, Petoj Aveniji i brodvejskim teatrima.

Sa dvadeset devet spratova, ovaj luksuzni hotel u ponudi ima 209 soba, a svaka od njih ima malu kuhinju, svu neophodnu tehnologiju dvadeset prvog veka, mermerna kupatila i minibar ispunjen odabranim gurmanskim zalogajima. Takođe, morate znati da je svaka soba opremljena posebnim Benjamin Bed krevetima, koje je kreirao ekspert za spavanje.

Kada osetite glad, posetite National restoran, koji je moderan i nudi vam obedovanje u evropskom stilu. Pored toga, Benjamin hotel nudi teretanu koja je uvek otvorena i predivni salon, uz poslovni centar i ležernu ložu. Da li vam je potrebno još nešto?

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar