ДНС: Нећете нас срушити лажима

"Лаж уносе они који желе распад ДНС-а, који не желе ДНС у коалицији и који мисле да ће уништавањем ДНС-а, они имати већу шансу да успију. Морамо их разочарати, ДНС сваким даном расте и јача, што је видљиво сваком добронамјерном", наводи ДНС у саопштењу за јавност.

Република Српска 22.03.2019 | 15:36
ДНС: Нећете нас срушити лажима
У посљедње вријеме ДНС је изложен страховитим притисцима и тендециозним натписима, који и даље имају за циљ покушај изазивања дестабилизације руководства, чланства и симпатизера ДНС-а. Посебно је то изражено у тексту објављеном на порталу Српска инфо - Еуроблиц, који потписује новинар Слободан Попадић, тврди ДНС. 

ДНС наводи да сви ти притисци иду у правцу покушаја нарушавања јединства унутар ДНС-а, прије свега на релацији предсједник, Предсједништво и Клуб посланика ДНС-а у Народној скупштини Републике Српске. Све то по устаљеној матрици, увлачењем у причу најодговорнијих носилаца политике ДНС-а.

"И овај пут, као и много пута раније, користе се непровјерене и анонимне дојаве, а свима је јасно да ти сензационалистички натписи у иоле озбиљнијим порталима не би требали да нађу своје мјесто. Наравно, ако није са умишљајем и са намјером, а ми имамо разлога да сумњамо да је тако.

Морамо да разочарамо потписника наведеног текста и оне који су га наручили, да ДНС има јасно профилисану политику, и ниједан појединац, нити орган није исказао жељу да напусти коалициону политику и сарадњу са СНСД-ом". 

ДНС сматра да текст није случајно објављен у овом тренутку, јер они који се боје јаког ДНС-а чине све да унесу раздор унутар ДНС-а, а још им је важније да наруше односе са СНСД-ом, у завршној фази договора и усаглашавања заједничких политика.

"Лаж уносе они који желе распад ДНС-а, који не желе ДНС у коалицији и који мисле да ће уништавањем ДНС-а, они имати већу шансу да успију. Морамо их разочарати, ДНС сваким даном расте и јача, што је видљиво сваком добронамјерном. Злонамјерним за утјеху можемо поручити да је много лакше се бавити другим људима и странкама, него собом. Јер када се погледаш изнутра, онда ни сам себи не можеш објаснити шта ти је циљ, нити куда си се запутио", наводи ДНС. 

ДНС поручује да и даље остаје чврсто на својим прокламованим политикама, сарадњи са коалиционим партнерима, прије свега СНСД-ом, свјесни чињенице и потребе садашњег тренутка, да морају имати снажну и јединствену националну и економску политику, како у Републици Српској, тако и у Босни и Херцеговини.

"ДНС ће показати, и доказати, колико овакви неаргументовани натписи штете политици ових простора, и не доносе корист ником, осим онима који и немају политике, него своју политику граде на рачун других, а у корист своју.

Оне, који су се овде препознали питамо: Докле више", поручују из ДНС-а. 

(БН) 

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Сузана

22.03.2019 15:13

Пуна подрска Днс-у. Ово покусавају лази пласирати ови Демосевци. Мисли Цубриловиц да це добити висе функција. Па они морају схватити, да це се распасти. Снсд це их унистити, али само полако. Не знају ста их цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕМОС

22.03.2019 16:04

Ми са овим писмом никакве везе немамо. Ово кад ми радимо пет пута буде јаце

Name

Милашин

22.03.2019 18:18

Па Чубриловци од јесенас обећавају људима да ће ДНС бити отјеран у опозицију и да ће сва власт припасти њима . Тако прикупљају чланство које још од јесенас чека да ДНС оде у опозицију па да Чубриловић почне запошљавати и дијелити силне фотеље које ће им остати у аманет након изгона ДНС-а у опозицију.

Name

За демос

22.03.2019 19:20

Ста радите само лазете народ и гледате своју корист

Name

Хаха

22.03.2019 20:18

Каде из ДНС. Нисте ви СДС. Не бих могли издржати у опозицији ни годину распали би се као и снсд. СДС еxтра стоји колико га сви уништавају. Држите ви чврсто своје фотеље и нека вас либо рацку за народ. Фујјјјј

Name

Гласац

22.03.2019 15:21

А била је то некад добра странка. Некад било сад се спомињало

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

22.03.2019 15:26

Свима вама треба купити по једну фотељу на поклон да мозете и код куце у њој спавати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будо

22.03.2019 16:21

Ово Чубро све пакује и покушава уњети пометњу у наше редове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

22.03.2019 17:56

Иако зелите да будете предмет интересовања Цубриловица и ДЕМОСА на васу велику залост нисте!!! ДЕМОС гледа у своје двористе и сваким даном је све јаци и веци!

Name

ЗОРО

22.03.2019 18:16

А ко стоји иза Чубре запитајте се добро !!!!!!!!!!!! Или се плашите истини погледати у очи. Нажалост кад прогледате биће вам касно ДНС-овци

Name

За марка

22.03.2019 20:06

Марко Павицу носис велику кривицу за ово сто се десило јер си највеци град пустио да ти води никакав цовјек који је приватизовао ДНС и опљацкао јавна предузеца користеци их да запосљава родбину и комсије Обогатио се осилио и продао Додику јер си га ти пустио Као ДБ-овац ти си га морао процитати да је клосар и дјубре

Name

64

22.03.2019 16:50

КОЈЕ.УБИЈО.ДАВИДА..ПРАВДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРС

22.03.2019 18:16

Јел то она странка која мало пијукне па их Додик опали по ушима а онда се они повуку? Не мозе се вјецито сједити у власти а радити против те исте власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

22.03.2019 19:14

Ухватила их паника да ће се Додик наљутити на њих па неће добити мрвице које им је обећао. Ово је врхунско понижаванње а Додик је велемајстор за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

22.03.2019 20:25

С жаљењем...не желим вам распад,но....проблем што ви не узимате вашу (ДНСовску) снисходљивост и увлакачке менталитет,карактер.....то је уочљиво јер се ваш јасан став не види у кључним одлукама....немате оно нешто своје које се немиле купити јефтиним триковима које вам Рудоња продаје.....ви немате чврст карактер који странка са ставом,програмом,чланством,карактером треба да има....ви то немате....он је то осјетио и зато вас има за јефтину улогу "да будете већински дио" његовог циркуса.....купио вас је! Примјер Нова банка,његова с 34% власништва,Чубриловић и други које је развалио и припојио себи сругачије.....попут Стевандића,несмијете писнут,а слушају!!!!! Размислите о програму,ставу,принципима,карактеру ....немате муда, све је нешто киосци,лабаво,климаво....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорски берберин

22.03.2019 20:34

Добро вели Марко. Ваља се држати СНСД-а. Ено и на оној посљедној слици коалиционих мрмака да се он не прифати прецедавајућег и првога међу неједнакима, сручио би се као свијећа на паркет или подне плочице, у хоризонталу опружио. Изнијети би га морали. Слика не лаже, а стари људи су још бир вактиле говорили да слика говори више од хиљаду ријечи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес јес..

23.03.2019 08:00

Прихвати се и придржа Марко за руку додик милорадову. А рука савијена, скучена и не баш људски испружена.