Зукановић: Да квалификације отворимо побједом!

Фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине, Ервин Зукановић, задовољан је досадашњим дијелом припрема бх. тима за предстојеће утакмице квалификација за Европско првенство 2020. против селекција Јерменије и Грчке.

Фудбал 22.03.2019 | 14:45
Зукановић: Да квалификације отворимо побједом!
"Атмосфера у тиму је на високом нивоу, поготово након доброг резултата у Лиги нација. Лијепо је бити дио репрезентације и видјети саиграче. Тренинзи иду добро, мало нас вријеме није послужило по питању терена, али трудимо се да се што боље припремимо", рекао је Зукановић.

Одбрамбени играч Ђенове с оптимизмог очекује уводни сусрет с Јерменима.

"Логично је да у првој утакмици сви очекују да побиједимо. Вјерујем да ћемо бити сконцентрисани и да ћемо ући максимално мотивисани у утакмицу, јер лаганих противника данас нема. Сигурно да нам и Сеад Колашинац може помоћи када је у питању њихов најбољи играч-Хенрик Мкитарјан. У модерном фудбалу нема превише тајни, отприлике се зна све о сваком противнику. Имаћемо до утакмице још информација, тако да ћемо бити спремни".

Зукановић је нагласио да бх. тим у квалификације улази с новим селектором максимално мотивисан да први пут избори наступ на Еуро 2020. године.

"То нам је мотив више, а ако будемо наставили овако радити и играти, мислим да имамо шансе. Али, најбитније је да отворимо квалификације с побједом, онда идемо из меча у меч", подвукао је Зукановић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар