Животна драма Себастијана Фреја...!

Вирус ме је скроз онеспособио, поново учим да ходам! Није било нимало наивно, чувени голман Парме и Интера каже да је срећан што је жив.

Фудбал 25.03.2019 | 11:00
Животна драма Себастијана Фреја...!
Екстравагантна фризура, сређена брада и феноменалне одбране. То је оно по чему памтимо сјајног голмана Себастијана Фреја. Иако многи мисле да Фреј сада ужива у плодовима свог рада, ситуација је нажалост другачија. Има приличне здравствене проблеме. Који су почели пре око месец дана.

Фреј је неко ко јако воли друштвене мреже, редован је на Инстаграму, а у последње време га није било. Управо се сада јавио и објаснио шта му се све догађало.

Није било нимало пријатно...

"Добро јутро свима. Као што су многи приметили, био сам одсутан са друштвених мрежа неко време. А за то имам више него ваљан разлог. И желим да вам га објасним. Пре три седмице сам брзо отишао у болницу јер сам имао температуру 40 коју нисам могао да спустим. После неколико тестова, пронашли су вирус који је, мало по мало, успео потпуно да ме онеспособи... Могао је и да ме одузме од свих вас", написао јеФреј.

Суштински, борио се да остане жив.

Ипак, то је прошло, а сада Фреј покушава да се врати у нормалу.

"Срећом, прошао сам тај тест. Сада сам започео нови изазов, да поново почнем да ходам као што сам то увек чинио, да опет могу да држим моју бебу. Увек сам играо да победим, па и сада, са посвешћеношћу и снагом, има да добијем и ову битку! Шаљем вам свима загрљај", написао је Фреј.

Иначе, Фреј тренутно има 38 година. У каријери је имао преко 500 наступа за Интер, Верону, Парму, Фјорентину и Ђенову. Наступао је и за репрезентацију Француске.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар