Životna drama Sebastijana Freja...!

Virus me je skroz onesposobio, ponovo učim da hodam! Nije bilo nimalo naivno, čuveni golman Parme i Intera kaže da je srećan što je živ.

Fudbal 25.03.2019 | 11:00
Životna drama Sebastijana Freja...!
Ekstravagantna frizura, sređena brada i fenomenalne odbrane. To je ono po čemu pamtimo sjajnog golmana Sebastijana Freja. Iako mnogi misle da Frej sada uživa u plodovima svog rada, situacija je nažalost drugačija. Ima prilične zdravstvene probleme. Koji su počeli pre oko mesec dana.

Frej je neko ko jako voli društvene mreže, redovan je na Instagramu, a u poslednje vreme ga nije bilo. Upravo se sada javio i objasnio šta mu se sve događalo.

Nije bilo nimalo prijatno...

"Dobro jutro svima. Kao što su mnogi primetili, bio sam odsutan sa društvenih mreža neko vreme. A za to imam više nego valjan razlog. I želim da vam ga objasnim. Pre tri sedmice sam brzo otišao u bolnicu jer sam imao temperaturu 40 koju nisam mogao da spustim. Posle nekoliko testova, pronašli su virus koji je, malo po malo, uspeo potpuno da me onesposobi... Mogao je i da me oduzme od svih vas", napisao jeFrej.

Suštinski, borio se da ostane živ.

Ipak, to je prošlo, a sada Frej pokušava da se vrati u normalu.

"Srećom, prošao sam taj test. Sada sam započeo novi izazov, da ponovo počnem da hodam kao što sam to uvek činio, da opet mogu da držim moju bebu. Uvek sam igrao da pobedim, pa i sada, sa posvešćenošću i snagom, ima da dobijem i ovu bitku! Šaljem vam svima zagrljaj", napisao je Frej.

Inače, Frej trenutno ima 38 godina. U karijeri je imao preko 500 nastupa za Inter, Veronu, Parmu, Fjorentinu i Đenovu. Nastupao je i za reprezentaciju Francuske.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar