Без Коларова и Костића, стижу Гајић и Младеновић!

На списку против Португала биће Александар Митровић и Душан Тадић, али и бекови Милан Гајић и Филип Младеновић.  Крстајић позвао Младеновића и Гајића - без Коларова и Костића на Португал! Нове промене у селекцији Орлова.

Фудбал 21.03.2019 | 21:25
Без Коларова и Костића, стижу Гајић и Младеновић!
Селектор Младен Крстајић извршиће одређене промене за меч са Португалом на старту квалификација за Европско првенство 2020. године. 

"Орлови" ће први меч у Групи Б и један од најтежих у предстојећем циклусу играти ослабљени, јер Александар Коларов и Филип Костић дефинитивно неће моћи да помогну због повреда. Из истог разлога дуел ће прескочити и Немања Матић, а пошто су прескочили пријатељски сусрет са Немачком, у репрезентацију се враћају Александар Митровић и Душан Тадић.

Селектор Крстајић упутио је и два накнадна позива, па ће се "орловима" прикључити још један фудбалер Црвене звезде и бивши играч клуба из Љутице Богдана. У питању су бекови – десни Милан Грујић и леви Филип Младеновић, који тренутно наступа за Лехију из Гдањска.

Младеновић има шест наступа за Србију у периоду од 2012. до 2016, док је Гајић одиграо чак 25 утакмица за младу репрезентацију, али још није наступао за "А" селекцију.

Тињала је дуго нада, али репрезентација Србије на старту квалификација за Првенство Европе против Португала биће дефинитивно лишена помоћи Александра Коларова и Филипа Костића. Поменути тандем није успео да се опорави од задобијених повреда, тако да је селектор Орлова Младен Крстајић мора експресно да реагује.

Како пише Блиц млади стручњак је накнадно упутио позиве левом беку Филипу Младеновићу, као и капитену младе репрезентације Милану Гајићу. Они ће имати задатак да попуне празнине на бековским позицијама, можда И добију шансу од старта.

Посебно се то односи на Младеновића. Место уз леву аут линију у Немачкој је заузео члан Чукаричког Мирослав Богосавац. Имао је И светлих тренутака, али било би сусрет са Португалом представљао превелики залогај за некадашњег члана Партизана.

Са друге стране Рукавина је први избор селектора Крстајића на десном беку. Ипак, Крстајић се одлучио да накнадно позове Милана Гајића. Он јесте пројектован као перспектива А селекције, мада се И даље мучи у Звездином дресу.

Поред Коларова И Костића селектор Крстајић за Португал неће моћи да рачуна на Немању Матића. Очекује се повратак Митровића И Душана Тадића.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Стета и

22.03.2019 12:46

без правог тренера !

ОДГОВОРИТЕ