Азар и Реал? "Готов посао"!

Све је више индиција да ће Еден Азар остварити свој сан да заигра у дресу Реала.

Фудбал 23.03.2019 | 09:00
Азар и Реал? "Готов посао"!
Није тајна да је репрезентативац Белгије вољан да пређе у клуб из Мадрида, а како ствари стоје, то би заиста могло да се догоди већ на лето, уколико Реал плати 100 милиона евра.

Да се нешто дешава на реалцији Лондон - Мадрид сведочи и то што су се делегације два клуба састале у уторак како би промовисале "Коразон класик" меч, пријатељски сусрет легенди два клуба.

Планирано је да се исти одигра 23. јуна на "Сантјаго Бернабеу". Иако још није прецизирано, очекује се да ће заиграти Раул, Роберто Карлос, Луис Фиго, Зинедин Зидан, Редондо, Марсел Десаи, Торе Андре Фло, Ејдур Гудјонсен и Рикардо Карваљо. 

Оно што је било неизбежно је и прича о трансферу Азара. Председник Реала Флорентино Перез се нашалио са гостима из Лондона у вези са трансфером Азара, мада се људима из Челсија очигледно не допада што се о томе увелико говори. 

Ипак, односи два клуба су такви да се верује да ће постићи споразум и по питању Азара, као што је то био случај када је голман Тибо Куртоа прешао у Реал или када су Мадриђани послали "плавцима" на позајмицу Матеа Ковачића. 

Проблем једино може да представља уколико ФИФА буде забранила Челсију да доводи играче у периоду од два прелазна рока због неправилности приликом регистровања играча млађих од 18 година. 

У том случају, Челси не би могао да доводи играче, аутоматски ни да нађе замену за Белгијанца. Ипак, верује се да ће ФИФА донети такву одлуку да само упозори Челси, што би отворило врата реализацији трансфера Белгијанца у Реал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар