Azar i Real? "Gotov posao"!

Sve je više indicija da će Eden Azar ostvariti svoj san da zaigra u dresu Reala.

Fudbal 23.03.2019 | 09:00
Azar i Real? "Gotov posao"!
Nije tajna da je reprezentativac Belgije voljan da pređe u klub iz Madrida, a kako stvari stoje, to bi zaista moglo da se dogodi već na leto, ukoliko Real plati 100 miliona evra.

Da se nešto dešava na realciji London - Madrid svedoči i to što su se delegacije dva kluba sastale u utorak kako bi promovisale "Korazon klasik" meč, prijateljski susret legendi dva kluba.

Planirano je da se isti odigra 23. juna na "Santjago Bernabeu". Iako još nije precizirano, očekuje se da će zaigrati Raul, Roberto Karlos, Luis Figo, Zinedin Zidan, Redondo, Marsel Desai, Tore Andre Flo, Ejdur Gudjonsen i Rikardo Karvaljo. 

Ono što je bilo neizbežno je i priča o transferu Azara. Predsednik Reala Florentino Perez se našalio sa gostima iz Londona u vezi sa transferom Azara, mada se ljudima iz Čelsija očigledno ne dopada što se o tome uveliko govori. 

Ipak, odnosi dva kluba su takvi da se veruje da će postići sporazum i po pitanju Azara, kao što je to bio slučaj kada je golman Tibo Kurtoa prešao u Real ili kada su Madriđani poslali "plavcima" na pozajmicu Matea Kovačića. 

Problem jedino može da predstavlja ukoliko FIFA bude zabranila Čelsiju da dovodi igrače u periodu od dva prelazna roka zbog nepravilnosti prilikom registrovanja igrača mlađih od 18 godina. 

U tom slučaju, Čelsi ne bi mogao da dovodi igrače, automatski ni da nađe zamenu za Belgijanca. Ipak, veruje se da će FIFA doneti takvu odluku da samo upozori Čelsi, što bi otvorilo vrata realizaciji transfera Belgijanca u Real.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar