Капитен Рукавина: Гајићу, уђи у форму и наслиједи ме!

Десни бек "орлова" имао поруку за играча кога види на својој позицији у будућности.

Фудбал 20.03.2019 | 14:45
Капитен Рукавина: Гајићу, уђи у форму и наслиједи ме!
Антонио Рукавина (35) дебитовао је за "А" репрезентацију Србије у јуну 2007. године и до сада сакупио 55 наступа у дресу са четири оцила на грбу.

У среду, од 20.45 часова, он ће извести "орлове" на терен у Волфсбургу као капитен и у том својству говорио је у уторак на конференцији за медије на стадиону "Фолскваген арена".

Након што је селектор Младен Крстајић пред новинарима најавио први наступ Луке Јовића за репрезентацију у улози стартера, једно од питања поставио је и колумниста МОНДА, Небојша Петровић:

- "Антонио, покушаваш да се опростиш од репрезентације, али си догурао до капитенске траке. Кога видиш као наследника?"

Селектор и капитен Србије су се насмејали, а првотимац Астане рекао је потом отворено шта мисли о свом доласку у "А" селекцију, као и о дефицитарној позицији десног бека.

"Преношено је по медијима да покушавам да се опростим, рекао сам у неком наврату да би наравно требало да дођу млађи, неко нови, ко и заслужује да игра за државни тим. Ту сам јер претпостављам да заслужујем", изјавио је Рукавина.

"Што се тиче наследника - мислим да је логично да то буде неко из младе репрезентације. Наравно да ту мислим на Милана Гајића из Црвене звезде, али мислим да би требало сада да се посвети клупској каријери и да уђе у форму. Мислим да је он можда мој наредни наследник", додао је бивши бек Бежаније, Партизана, Борусије Дортмунд, Минхена 1860, Ваљадолида и Виљареала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар