Kapiten Rukavina: Gajiću, uđi u formu i naslijedi me!

Desni bek "orlova" imao poruku za igrača koga vidi na svojoj poziciji u budućnosti.

Fudbal 20.03.2019 | 14:45
Kapiten Rukavina: Gajiću, uđi u formu i naslijedi me!
Antonio Rukavina (35) debitovao je za "A" reprezentaciju Srbije u junu 2007. godine i do sada sakupio 55 nastupa u dresu sa četiri ocila na grbu.

U sredu, od 20.45 časova, on će izvesti "orlove" na teren u Volfsburgu kao kapiten i u tom svojstvu govorio je u utorak na konferenciji za medije na stadionu "Folskvagen arena".

Nakon što je selektor Mladen Krstajić pred novinarima najavio prvi nastup Luke Jovića za reprezentaciju u ulozi startera, jedno od pitanja postavio je i kolumnista MONDA, Nebojša Petrović:

- "Antonio, pokušavaš da se oprostiš od reprezentacije, ali si dogurao do kapitenske trake. Koga vidiš kao naslednika?"

Selektor i kapiten Srbije su se nasmejali, a prvotimac Astane rekao je potom otvoreno šta misli o svom dolasku u "A" selekciju, kao i o deficitarnoj poziciji desnog beka.

"Prenošeno je po medijima da pokušavam da se oprostim, rekao sam u nekom navratu da bi naravno trebalo da dođu mlađi, neko novi, ko i zaslužuje da igra za državni tim. Tu sam jer pretpostavljam da zaslužujem", izjavio je Rukavina.

"Što se tiče naslednika - mislim da je logično da to bude neko iz mlade reprezentacije. Naravno da tu mislim na Milana Gajića iz Crvene zvezde, ali mislim da bi trebalo sada da se posveti klupskoj karijeri i da uđe u formu. Mislim da je on možda moj naredni naslednik", dodao je bivši bek Bežanije, Partizana, Borusije Dortmund, Minhena 1860, Valjadolida i Viljareala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar