Џони Деп завршио снимање филма "Минамата"

Снимање филма "Минамата" у којем главну улогу игра Џони Деп, завршено је у Тивту, пренео је црногорски портал цдм. ме. Снимање је крајем јануара почело у Србији, а Деп је пре недељу дана стигао у Црну Гору како би на Острву цвећа снимио последње кадрове о фотографу Јуџину Смиту.

Забава 19.03.2019 | 13:13
Џони Деп завршио снимање филма "Минамата"
Претходно су сцене којима треба да се дочара живот у јапанском рибарском селу 1972. године, снимане на Жупи и плажи Калардово.

"Филмска екипа и продуценти нарочито су задовољни сарадњом са руководством општине, општинским предузећима, посебно професионализмом Службе заштите и спашавања, чији су припадници помагали током целог снимања. Таква захвалност је упућена начелнику Службе Зорану Барбићу и свим ватрогасцима-спасиоцима", саопштено је из општине Тиват, која је, како наводе, одобрила локације и обезбедила подршку у комуникацији са предузећима и државним органима.

За потребе снимања појединих сцена као статисти овог пута били су ангажовни Јапанци због тематике којом се филм бави. Стога, није било прилике да статисти буду мештани који су већ учествовали на сличним снимањима, будући да су у Бококоторском заливу последњих година снимана бројна остварења попут "Новембер ман", "Папиллион" и други.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар