Džoni Dep završio snimanje filma "Minamata"

Snimanje filma "Minamata" u kojem glavnu ulogu igra Džoni Dep, završeno je u Tivtu, preneo je crnogorski portal cdm. me. Snimanje je krajem januara počelo u Srbiji, a Dep je pre nedelju dana stigao u Crnu Goru kako bi na Ostrvu cveća snimio poslednje kadrove o fotografu Judžinu Smitu.

Zabava 19.03.2019 | 13:13
Džoni Dep završio snimanje filma "Minamata"
Prethodno su scene kojima treba da se dočara život u japanskom ribarskom selu 1972. godine, snimane na Župi i plaži Kalardovo.

"Filmska ekipa i producenti naročito su zadovoljni saradnjom sa rukovodstvom opštine, opštinskim preduzećima, posebno profesionalizmom Službe zaštite i spašavanja, čiji su pripadnici pomagali tokom celog snimanja. Takva zahvalnost je upućena načelniku Službe Zoranu Barbiću i svim vatrogascima-spasiocima", saopšteno je iz opštine Tivat, koja je, kako navode, odobrila lokacije i obezbedila podršku u komunikaciji sa preduzećima i državnim organima.

Za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti ovog puta bili su angažovni Japanci zbog tematike kojom se film bavi. Stoga, nije bilo prilike da statisti budu meštani koji su već učestvovali na sličnim snimanjima, budući da su u Bokokotorskom zalivu poslednjih godina snimana brojna ostvarenja poput "November man", "Papillion" i drugi.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar