Повреде не праве проблем Партизану, чека се Гагић!

У клубу се надају да ће Андреа Тринкијери имати све играче на располагању пред Црвену звезду у плеј-офу АБА лиге.

Кошарка 21.03.2019 | 22:45
Повреде не праве проблем Партизану, чека се Гагић!
Кошаркашка сезона наша два најбоља клуба је тако направљена да им све стаје у предстојећи плеј-оф АБА лиге. Већ у полуфиналу ће Партизан и Црвена звезда измерити снаге. Како чујемо, повреде не праве веће проблеме црно-белима, па би тако Андреа Тринкијери са те стране требало да има све расположиве снаге пред сусрет с црвено-белима.

Подсетимо, меч против ФМП-а нису играли Вања Маринковић и Стефан Јанковић. И по свему судећи они би требало да буду спремни за окршај против Црвене звезде.

Такође, чека се и ситуација око Ђорђа Гагића и дешавања на утакмици против ФМП-а када је имао "ситуацију" с Александром Бурсаћем. Ту ће главну реч имати дисциплински органи АБА лиге, а доста ће зависити од тога како су судије на утакмици виделе све што се догађало. У Партизану се надају да ће и Гагић бити на располагању Тринкијерију за Звезду. Посебно зато што је црно-белима потребна снага у рекету, што Гагић свакако доноси.

Подсетимо да су недавне проблеме са повредама имали и Алекс Ренфро, Алексеј Николић, Огњен Јарамаз и Раде Загорац, али су сви они у тренажном процесу, играли су у Железнику, и нема разлога да не заиграју у полуфиналу АБА лиге против Црвене звезде.

Први меч српског двобоја у полуфиналу АБА лиге игра се 23. марта, други меч је заказан за 30. март, а евентуална мајсторица би се играла 6. априла. Црвена звезда има предност домаћег терена.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар