Povrede ne prave problem Partizanu, čeka se Gagić!

U klubu se nadaju da će Andrea Trinkijeri imati sve igrače na raspolaganju pred Crvenu zvezdu u plej-ofu ABA lige.

Košarka 21.03.2019 | 22:45
Povrede ne prave problem Partizanu, čeka se Gagić!
Košarkaška sezona naša dva najbolja kluba je tako napravljena da im sve staje u predstojeći plej-of ABA lige. Već u polufinalu će Partizan i Crvena zvezda izmeriti snage. Kako čujemo, povrede ne prave veće probleme crno-belima, pa bi tako Andrea Trinkijeri sa te strane trebalo da ima sve raspoložive snage pred susret s crveno-belima.

Podsetimo, meč protiv FMP-a nisu igrali Vanja Marinković i Stefan Janković. I po svemu sudeći oni bi trebalo da budu spremni za okršaj protiv Crvene zvezde.

Takođe, čeka se i situacija oko Đorđa Gagića i dešavanja na utakmici protiv FMP-a kada je imao "situaciju" s Aleksandrom Bursaćem. Tu će glavnu reč imati disciplinski organi ABA lige, a dosta će zavisiti od toga kako su sudije na utakmici videle sve što se događalo. U Partizanu se nadaju da će i Gagić biti na raspolaganju Trinkijeriju za Zvezdu. Posebno zato što je crno-belima potrebna snaga u reketu, što Gagić svakako donosi.

Podsetimo da su nedavne probleme sa povredama imali i Aleks Renfro, Aleksej Nikolić, Ognjen Jaramaz i Rade Zagorac, ali su svi oni u trenažnom procesu, igrali su u Železniku, i nema razloga da ne zaigraju u polufinalu ABA lige protiv Crvene zvezde.

Prvi meč srpskog dvoboja u polufinalu ABA lige igra se 23. marta, drugi meč je zakazan za 30. mart, a eventualna majstorica bi se igrala 6. aprila. Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar