Вулић о процесу прилагођавања у Звезди...

Звезда је као породица! "Веома је лепо бити део Црвене звезде, поготово када се обарају рекорди и бележе добри резултати. . . Волео бих да на крају сезоне буде пришивена трећа звездица на наш грб".

Фудбал 20.03.2019 | 09:00
Вулић о процесу прилагођавања у Звезди...
Имао је Милош Вулић проблем са повредом убрзо по доласку из Напретка у Црвену звезду, па је пропустио добар део зимских припрема. Тек последњих неколико дана боравка у Анталији придружио се екипи, али га све то није много омело да покаже квалитет.

Владан Милојевић постепено га кроз утакмице уводи у ритам и повећава му минутажу, па је у недељној победи против Рада на Бањици (3:0), доскорашњи капитен Крушевљана одиграо око пола сата.

Нешто мање играо је против Радника у Купу и Земуна у Суперлиги, а дебитовао је у првенственом дуелу са Сурдуличанима, када је на терену провео десетак минута.

После дуела са "грађевинарима", тренер Владан Милојевић истакао је да не треба журити са новајлијама у тиму и тако им стварати додатни притисак.

"Волео бих да будемо клуб у коме се играчу не ставља бреме притиска чим га доведемо. Није лако играти у Црвеној звезди и било би добро да велика очекивања не падну на њих, преузимам и ја то кроз честе разговоре. Они су се уклопили можда и брже него што смо очекивали, они су играчи за будућност и треба, надам се, дуго да остану у Црвеној звезди",рекао је Милојевић говорећи првенствено о Вулићу и Алекси Вукановићу.

Сада следи двонедељна пауза због термина за репрезентације, после које би 22-годишњи централни везиста могао и чешће да буде на терену.

"Радимо јако добро и напорно, тако да ће нам сигурно пријати неколико дана паузе да се одморимо и да се спремимо за нове изазове. Сада после неколико месеци проведених у Звезди могу да кажем да сам се одлично уклопио, зато што су сви момци у екипи заиста феноменални. Сви смо као породица и много сам срећан што влада таква атмосфера у клубу", истакао је Вулић за клупски сајт.

Талентовани везиста оврнуо се на победу над "грађевинарима", у којој је Владан Милојевић 100. пут са клупе предводио екипу Црвене звезде.

"Сигурно нас све радује што смо играли добро, контролисали смо све време утакмицу и није се и у једном тренутку победник доводио у питање. Посебно ми је драго што смо улепшали шефу Милојевићу јубилеј и остварили победу на његовој 100. утакмици. Циљ нам је да у сваку утакмицу уђемо максимално спремни и да идемо на победу, а посебно кад је у питању по нечему тако значајна утакмица. То нам је свима додатни мотив".

Доласком у Црвену звезду, Милош Вулић је постао део генерације која је оборила државни рекорд по броју узастопних утакмица без пораза у националном првенству. На Бањици је остварена 53. у низу...

"Веома је лепо бити део Црвене звезде, поготово када се обарају рекорди и бележе добри резултати. Надам се да ћемо успети у ономе што смо себи зацртали, а то је освајање 'дупле круне'. Волео бих да на крају сезоне буде пришивена трећа звездица на наш грб. За такве ствари сви ми живимо и играмо фудбал. Уколико наставимо овако добро да радимо уверен сам да за нас неће бити проблема", поручио је Вулић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар