Vulić o procesu prilagođavanja u Zvezdi...

Zvezda je kao porodica! "Veoma je lepo biti deo Crvene zvezde, pogotovo kada se obaraju rekordi i beleže dobri rezultati. . . Voleo bih da na kraju sezone bude prišivena treća zvezdica na naš grb".

Fudbal 20.03.2019 | 09:00
Vulić o procesu prilagođavanja u Zvezdi...
Imao je Miloš Vulić problem sa povredom ubrzo po dolasku iz Napretka u Crvenu zvezdu, pa je propustio dobar deo zimskih priprema. Tek poslednjih nekoliko dana boravka u Antaliji pridružio se ekipi, ali ga sve to nije mnogo omelo da pokaže kvalitet.

Vladan Milojević postepeno ga kroz utakmice uvodi u ritam i povećava mu minutažu, pa je u nedeljnoj pobedi protiv Rada na Banjici (3:0), doskorašnji kapiten Kruševljana odigrao oko pola sata.

Nešto manje igrao je protiv Radnika u Kupu i Zemuna u Superligi, a debitovao je u prvenstvenom duelu sa Surduličanima, kada je na terenu proveo desetak minuta.

Posle duela sa "građevinarima", trener Vladan Milojević istakao je da ne treba žuriti sa novajlijama u timu i tako im stvarati dodatni pritisak.

"Voleo bih da budemo klub u kome se igraču ne stavlja breme pritiska čim ga dovedemo. Nije lako igrati u Crvenoj zvezdi i bilo bi dobro da velika očekivanja ne padnu na njih, preuzimam i ja to kroz česte razgovore. Oni su se uklopili možda i brže nego što smo očekivali, oni su igrači za budućnost i treba, nadam se, dugo da ostanu u Crvenoj zvezdi",rekao je Milojević govoreći prvenstveno o Vuliću i Aleksi Vukanoviću.

Sada sledi dvonedeljna pauza zbog termina za reprezentacije, posle koje bi 22-godišnji centralni vezista mogao i češće da bude na terenu.

"Radimo jako dobro i naporno, tako da će nam sigurno prijati nekoliko dana pauze da se odmorimo i da se spremimo za nove izazove. Sada posle nekoliko meseci provedenih u Zvezdi mogu da kažem da sam se odlično uklopio, zato što su svi momci u ekipi zaista fenomenalni. Svi smo kao porodica i mnogo sam srećan što vlada takva atmosfera u klubu", istakao je Vulić za klupski sajt.

Talentovani vezista ovrnuo se na pobedu nad "građevinarima", u kojoj je Vladan Milojević 100. put sa klupe predvodio ekipu Crvene zvezde.

"Sigurno nas sve raduje što smo igrali dobro, kontrolisali smo sve vreme utakmicu i nije se i u jednom trenutku pobednik dovodio u pitanje. Posebno mi je drago što smo ulepšali šefu Milojeviću jubilej i ostvarili pobedu na njegovoj 100. utakmici. Cilj nam je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno spremni i da idemo na pobedu, a posebno kad je u pitanju po nečemu tako značajna utakmica. To nam je svima dodatni motiv".

Dolaskom u Crvenu zvezdu, Miloš Vulić je postao deo generacije koja je oborila državni rekord po broju uzastopnih utakmica bez poraza u nacionalnom prvenstvu. Na Banjici je ostvarena 53. u nizu...

"Veoma je lepo biti deo Crvene zvezde, pogotovo kada se obaraju rekordi i beleže dobri rezultati. Nadam se da ćemo uspeti u onome što smo sebi zacrtali, a to je osvajanje 'duple krune'. Voleo bih da na kraju sezone bude prišivena treća zvezdica na naš grb. Za takve stvari svi mi živimo i igramo fudbal. Ukoliko nastavimo ovako dobro da radimo uveren sam da za nas neće biti problema", poručio je Vulić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar