Гламурозне хаљине увијек у моди

Савршени одговор на потрагу за савршеном свечаном комбинацијом коју ћете с самопоуздањем носити на начијем вјенчању, матурској вечери или сличаном свечаном догађају донијела је прољетна колекција Модног атељеа Стелла.

Мода и љепота 16.03.2019 | 08:13
Гламурозне хаљине увијек у моди
Као И увијек препознатљив рад, видљиво уложен труд у сваки детаљ, сваки шав И сваки украс И ове године донијели су праву модну бајку на наше просторе. Сатен, чипка, свила, перје И ресе доминирају новом колекцијом.

Креативном тиму овог атељеа не понестаје маште, што показују изнова сваком колекцијом. Оно што их издваја од осталих је сама чињеница да је центар свих њихових модних прича жена, она која својом снагом, уникатношћу И ставом може да изнесе ову модну причу.

Као И безброј пута до сада даме из овог атељеа истичу да имају дивну сарадњу са клијентима, као И да прихватају њихове сугестије, напомињући да унифицираност није њихов избор, те да је управо израда уникатних хаљина показатељ, да И дјевојке треба да буду другачије, уједно нагласивши да баш из тог разлога не могу рећи да је баш одређена боја у тренду или модел,јер се дјевојке углавном саме виде у одређеним моделима.

Из Модног атељеа “Стела” поручују да ће И даље пратити жеље својих клијената, И као И до сада се трудити да пруже најбоље, а доказ да су на правом путу су године рада које су за њима, али И осмјеси дама које су у њиховим хаљинама.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар