Glamurozne haljine uvijek u modi

Savršeni odgovor na potragu za savršenom svečanom kombinacijom koju ćete s samopouzdanjem nositi na načijem vjenčanju, maturskoj večeri ili sličanom svečanom događaju donijela je proljetna kolekcija Modnog ateljea Stella.

Moda i ljepota 16.03.2019 | 08:13
Glamurozne haljine uvijek u modi
Kao I uvijek prepoznatljiv rad, vidljivo uložen trud u svaki detalj, svaki šav I svaki ukras I ove godine donijeli su pravu modnu bajku na naše prostore. Saten, čipka, svila, perje I rese dominiraju novom kolekcijom.

Kreativnom timu ovog ateljea ne ponestaje mašte, što pokazuju iznova svakom kolekcijom. Ono što ih izdvaja od ostalih je sama činjenica da je centar svih njihovih modnih priča žena, ona koja svojom snagom, unikatnošću I stavom može da iznese ovu modnu priču.

Kao I bezbroj puta do sada dame iz ovog ateljea ističu da imaju divnu saradnju sa klijentima, kao I da prihvataju njihove sugestije, napominjući da unificiranost nije njihov izbor, te da je upravo izrada unikatnih haljina pokazatelj, da I djevojke treba da budu drugačije, ujedno naglasivši da baš iz tog razloga ne mogu reći da je baš određena boja u trendu ili model,jer se djevojke uglavnom same vide u određenim modelima.

Iz Modnog ateljea “Stela” poručuju da će I dalje pratiti želje svojih klijenata, I kao I do sada se truditi da pruže najbolje, a dokaz da su na pravom putu su godine rada koje su za njima, ali I osmjesi dama koje su u njihovim haljinama.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar