Ухапшен Конор Мекгрегор!

Мекгрегор ухапшен јер је разбио телефон обожаваоцу! ММА звезда, Конор Мекгрегор, опет је упао у проблеме због свог незгодног темперамента.  

Остали спортови 12.03.2019 | 14:30
Ухапшен Конор Мекгрегор!
Бивши двоструки УФЦ шампион ухапшен је на Флориди под оптужбама за напад и насилну пљачку.

Мекгрегор је наводно разбио телефон од обожаваоца који је покушао да га фотографише, док је Ирац напуштао хотел у 5.20 ујутру.

У полицијском извештају се наводи да је Мекгрегор избио телефон из руке обожаватеља, згазио га неколико пута, а потом узео и однео са собом. 

Додаје се да је телефон наводно вредан 1.000 долара. Мекгрегор је пуштен уз кауцију од 12.500 долара. 

Мекгрегор је прошле године осуђен на похађање часова контроле беса и пет дана друштвено-корисног рада, због напада на аутобус са УФЦ колегама. 

Ирац се на Флориди припрема за повратак у октагон након што је у октобру 2018. изгубио од Хабиба Нурмагомедова. 

Овај пораз је дошао годину дана након Мекгрегоровог егзибиционог бокс меча са Флојдом Мејведером где је упркос поразу зарадио 30 милиона долара.



Још се није стишала бура око напада "лудог Ирца" на аутобус пун бораца, привођења и суђења, стиже нова вест о насилничком понашању Конора Мекгрегора.

Конор Мекгрегор се налази с породицом на одмору у Мајамију, где је синоћ изашао у популарни клуб. Око пет ујутру је изашао у пратњи обезбеђења, а обожаватељи су се окупили испред клуба у нади да ће га усликати или направити селфи.

Конора је то изнервирало, па је једном од њих отео телефон, тачније ударио га по руци након чега му је телефон испао на земљу. Снимак сигурносних камера је показао да је Мекгрегор неколико пута изгазио телефон, а онда га подигао и хтео да га понесе са собом док је одлазио.

Након инцидента неко је позвао полицију и Мекгрегор је ухапшен. Оптужен је за напад и пљачку, а потом пуштен уз кауцију од 12,500 долара.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар