Uhapšen Konor Mekgregor!

Mekgregor uhapšen jer je razbio telefon obožavaocu! MMA zvezda, Konor Mekgregor, opet je upao u probleme zbog svog nezgodnog temperamenta.  

Ostali sportovi 12.03.2019 | 14:30
Uhapšen Konor Mekgregor!
Bivši dvostruki UFC šampion uhapšen je na Floridi pod optužbama za napad i nasilnu pljačku.

Mekgregor je navodno razbio telefon od obožavaoca koji je pokušao da ga fotografiše, dok je Irac napuštao hotel u 5.20 ujutru.

U policijskom izveštaju se navodi da je Mekgregor izbio telefon iz ruke obožavatelja, zgazio ga nekoliko puta, a potom uzeo i odneo sa sobom. 

Dodaje se da je telefon navodno vredan 1.000 dolara. Mekgregor je pušten uz kauciju od 12.500 dolara. 

Mekgregor je prošle godine osuđen na pohađanje časova kontrole besa i pet dana društveno-korisnog rada, zbog napada na autobus sa UFC kolegama. 

Irac se na Floridi priprema za povratak u oktagon nakon što je u oktobru 2018. izgubio od Habiba Nurmagomedova. 

Ovaj poraz je došao godinu dana nakon Mekgregorovog egzibicionog boks meča sa Flojdom Mejvederom gde je uprkos porazu zaradio 30 miliona dolara.



Još se nije stišala bura oko napada "ludog Irca" na autobus pun boraca, privođenja i suđenja, stiže nova vest o nasilničkom ponašanju Konora Mekgregora.

Konor Mekgregor se nalazi s porodicom na odmoru u Majamiju, gde je sinoć izašao u popularni klub. Oko pet ujutru je izašao u pratnji obezbeđenja, a obožavatelji su se okupili ispred kluba u nadi da će ga uslikati ili napraviti selfi.

Konora je to iznerviralo, pa je jednom od njih oteo telefon, tačnije udario ga po ruci nakon čega mu je telefon ispao na zemlju. Snimak sigurnosnih kamera je pokazao da je Mekgregor nekoliko puta izgazio telefon, a onda ga podigao i hteo da ga ponese sa sobom dok je odlazio.

Nakon incidenta neko je pozvao policiju i Mekgregor je uhapšen. Optužen je za napad i pljačku, a potom pušten uz kauciju od 12,500 dolara.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar