ИВ: Киша у пустињи прекинула Ђоковићев меч!

Киша на Индијан Велсу прекинула је дуел Новака Ђоковића и Филипа Колшрајбера у другом гему меча.  Ђоковић играо само 15 минута! Киша пореметила програм у Индијан Велсу. "Број један" опет на терену око 22 часа.

Тенис 12.03.2019 | 09:30
ИВ: Киша у пустињи прекинула Ђоковићев меч!
Меч трећег кола Индијан Велса ће бити настављен у уторак увече око 22 часа по нашем времену

Ово је десети међусобни сусрет Србина и Немца, а Ђоковић води са 8-1 у победама. Последњи сусрет су имали управо на Индијан Велсу 2016, када је Новак славио у другом колу 7:5, 7:5.

Ђоковић је у првом мечу у Калифорнији, што му је био први наступ после 42 дана и финала Аустралијан опена, савладао Американца Бјорна Фратанђела са 2-0. 

Колшрајбер је до трећег кола стигао максималним победама над Пол-Игом Ербером и Ником Кирјосом. 

Бољи из дуела између Србина и Немца ће у осмини финала Индијан Велса играти против Гаела Монфиса, који је био убедљив против Алберта Рамос-Вињоласа са 6:0, 6:3. 

Киша је зауставила, па одложила меч Новака Ђоковића у 3. колу Мастерса у Индијан Велсу.

Најбољи тенисер на свету одиграо је само гем против Филипа Колшрајбера, јер су обојица при резултату 1:0 за српског играча морала да се склоне са терена због кише.

Немац (35) сервирао је у тим тренуцима за изједначење, али за то није било времена.

После периода у којем се очекивало да ће њих двојица наставити 10. међусобни меч (8:1 у победама за Новака), организатор је саопштио да су отказани сви мечеви заказани за ноћ између понедељка и уторка.

Новак "шиба" у дублу! Најбољи тенисер планете пре прекинутог меча у синглу обавио успешан посао у игри парова у Индијан Велсу. Са Фабиом Фоњинијем обезбедио је пласман у четвртфинале.

Новак Ђоковић гура на два фронта на првом мастерсу у сезони.

Меч против Филипа Колшрајбера у трећем колу није одигран по плану, али јесте дубл са Фабиом Фоњинијем у осмини финала.

Српски и италијански играчи успешно су завршили посао и обезбедили пласман међу осам најбољих.

Ђоковић и Фоњини савладали су Роана Бопану и Дениса Шаповалова резултатом 2:1, по сетовима 6:4, 1:6, 10:8.

Њихови ривали у борби за полуфинале биће уиграни тандем, Холанђанин Жан Жулијен Роже и Румун Орије Текау, који су били бољи од осмих носилаца, финско-аустралијске комбинације Хенри Континен/Џон Пирс (6:3, 7:6).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар