IV: Kiša u pustinji prekinula Đokovićev meč!

Kiša na Indijan Velsu prekinula je duel Novaka Đokovića i Filipa Kolšrajbera u drugom gemu meča.  Đoković igrao samo 15 minuta! Kiša poremetila program u Indijan Velsu. "Broj jedan" opet na terenu oko 22 časa.

Tenis 12.03.2019 | 09:30
IV: Kiša u pustinji prekinula Đokovićev meč!
Meč trećeg kola Indijan Velsa će biti nastavljen u utorak uveče oko 22 časa po našem vremenu

Ovo je deseti međusobni susret Srbina i Nemca, a Đoković vodi sa 8-1 u pobedama. Poslednji susret su imali upravo na Indijan Velsu 2016, kada je Novak slavio u drugom kolu 7:5, 7:5.

Đoković je u prvom meču u Kaliforniji, što mu je bio prvi nastup posle 42 dana i finala Australijan opena, savladao Amerikanca Bjorna Fratanđela sa 2-0. 

Kolšrajber je do trećeg kola stigao maksimalnim pobedama nad Pol-Igom Erberom i Nikom Kirjosom. 

Bolji iz duela između Srbina i Nemca će u osmini finala Indijan Velsa igrati protiv Gaela Monfisa, koji je bio ubedljiv protiv Alberta Ramos-Vinjolasa sa 6:0, 6:3. 

Kiša je zaustavila, pa odložila meč Novaka Đokovića u 3. kolu Mastersa u Indijan Velsu.

Najbolji teniser na svetu odigrao je samo gem protiv Filipa Kolšrajbera, jer su obojica pri rezultatu 1:0 za srpskog igrača morala da se sklone sa terena zbog kiše.

Nemac (35) servirao je u tim trenucima za izjednačenje, ali za to nije bilo vremena.

Posle perioda u kojem se očekivalo da će njih dvojica nastaviti 10. međusobni meč (8:1 u pobedama za Novaka), organizator je saopštio da su otkazani svi mečevi zakazani za noć između ponedeljka i utorka.

Novak "šiba" u dublu! Najbolji teniser planete pre prekinutog meča u singlu obavio uspešan posao u igri parova u Indijan Velsu. Sa Fabiom Fonjinijem obezbedio je plasman u četvrtfinale.

Novak Đoković gura na dva fronta na prvom mastersu u sezoni.

Meč protiv Filipa Kolšrajbera u trećem kolu nije odigran po planu, ali jeste dubl sa Fabiom Fonjinijem u osmini finala.

Srpski i italijanski igrači uspešno su završili posao i obezbedili plasman među osam najboljih.

Đoković i Fonjini savladali su Roana Bopanu i Denisa Šapovalova rezultatom 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 10:8.

Njihovi rivali u borbi za polufinale biće uigrani tandem, Holanđanin Žan Žulijen Rože i Rumun Orije Tekau, koji su bili bolji od osmih nosilaca, finsko-australijske kombinacije Henri Kontinen/Džon Pirs (6:3, 7:6).

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar