Балотели: Само бих могао да играм за Наполи...!

„Наравно, када је реч о клубовима из Италије“, додао је нападач Марсеља.

Фудбал 12.03.2019 | 08:00
Балотели: Само бих могао да играм за Наполи...!
Почетак није обећавао, али испоставило се да је Марио Балотели био зачин који је недостајао Олимпику из Марсеља да крне узлазном линијом ове сезоне. Од када је стигао у француску луку Балотели је постигао четири гола, најавио да би могао да буде погодак управе и стручног штаба некадашњег првака Европе.

Навијчи Олимпика верују да би ускоро клуб могао да продужи сарадњу са тимом Оскара Гарсије.

„Чињеница је да мој уговор са Олимпиком истиче на крају сезоне. После тога ћемо разговарати о свему. Рекао сам агенту да сам јако срећан овде и да бих волео да останем. Две сезоне у Ници сам играо јако добро, али је Олимпик, ипак, други ниво фудбала. За мене је Марсељ највећи клуб у Француској. Захвалан сам Ници на свему што је урадила за мене, али немогуће је то пордеити са Олимпком“, поручио је Марио Балотели

Очигледно је да несташни нападач зна да се уклопи у ватрену атмосферу југа Француске.

„Увек сам осећао да ћу се уклопити овде. Не могу да објасним зашто. Атмосфера је јединствена, као у Напуљу. Рекао сам да је једини италијански клуб за који могу да играм упаво Наполи“.

Често је повезиван са Наполијем, али председник Де Лаурентис се плашио несташног карактера некадашњег репрезентативца Италије. „Имам ја одређене навике. Просто волим, да се забављам са саиграчима. Када сам стигао у Марсељ, сви су били некако укочени. Сад је другачије. Нисмо још стопостотно срећни, али верујем да сам помогао да се атмосфера промени“.

Велику улогу у његовом довођењу имао је Оскар Гарсија.

„Имам добар однос са Гарсијом. Много пута је рекао да ме жели овде, и да морам да осетим овдашњи менталитет. Дао ми је тренер. Много играча се одлучују за трансфер када чују да их неки клуб жели. Али мени је најбитније да ме тренер жели“, додао је Балотели.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар