Baloteli: Samo bih mogao da igram za Napoli...!

„Naravno, kada je reč o klubovima iz Italije“, dodao je napadač Marselja.

Fudbal 12.03.2019 | 08:00
Baloteli: Samo bih mogao da igram za Napoli...!
Početak nije obećavao, ali ispostavilo se da je Mario Baloteli bio začin koji je nedostajao Olimpiku iz Marselja da krne uzlaznom linijom ove sezone. Od kada je stigao u francusku luku Baloteli je postigao četiri gola, najavio da bi mogao da bude pogodak uprave i stručnog štaba nekadašnjeg prvaka Evrope.

Navijči Olimpika veruju da bi uskoro klub mogao da produži saradnju sa timom Oskara Garsije.

„Činjenica je da moj ugovor sa Olimpikom ističe na kraju sezone. Posle toga ćemo razgovarati o svemu. Rekao sam agentu da sam jako srećan ovde i da bih voleo da ostanem. Dve sezone u Nici sam igrao jako dobro, ali je Olimpik, ipak, drugi nivo fudbala. Za mene je Marselj najveći klub u Francuskoj. Zahvalan sam Nici na svemu što je uradila za mene, ali nemoguće je to pordeiti sa Olimpkom“, poručio je Mario Baloteli

Očigledno je da nestašni napadač zna da se uklopi u vatrenu atmosferu juga Francuske.

„Uvek sam osećao da ću se uklopiti ovde. Ne mogu da objasnim zašto. Atmosfera je jedinstvena, kao u Napulju. Rekao sam da je jedini italijanski klub za koji mogu da igram upavo Napoli“.

Često je povezivan sa Napolijem, ali predsednik De Laurentis se plašio nestašnog karaktera nekadašnjeg reprezentativca Italije. „Imam ja određene navike. Prosto volim, da se zabavljam sa saigračima. Kada sam stigao u Marselj, svi su bili nekako ukočeni. Sad je drugačije. Nismo još stopostotno srećni, ali verujem da sam pomogao da se atmosfera promeni“.

Veliku ulogu u njegovom dovođenju imao je Oskar Garsija.

„Imam dobar odnos sa Garsijom. Mnogo puta je rekao da me želi ovde, i da moram da osetim ovdašnji mentalitet. Dao mi je trener. Mnogo igrača se odlučuju za transfer kada čuju da ih neki klub želi. Ali meni je najbitnije da me trener želi“, dodao je Baloteli.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar