Лукаку: Солскјер остаје тренер, нема сумње у то!

Нападач Манчестер Јунајтеда истиче да је веома задовољан сарадњом са шефом струке.

Фудбал 08.03.2019 | 11:15
Лукаку: Солскјер остаје тренер, нема сумње у то!
Ромелу Лукаку верује у то да нема сумње да ће Оле Гунар Солскјер остати тренер Манчестер Јунајтеда и после што му истекне позајмица, пошто је увео Црвене ђаволе у четвртфинале Лиге шампиона по први пут од 2014. године.

Гол Маркуса Рашфорда у надокнади времена и два комада Лукакуа одвели су Јунајтед даље, а у исто време било је озваничено да је ПСЖ испао. Све то значи да је Јунајтед освојио 14 од 17 мечева откако је Солскјер преузео клупу од Жозеа Муриња. Изгубио је само један меч. За Лукакуа, нема сумње да ће Оле остати тренер.

"Знам да ће остати, у то нема сумње. Жели да остане, играчи желе да он остане. Чинимо одличне ствари, играмо онако како би Манчестер Јунајтед требало да игра", рекао је Лукаку.

И наставио да хвали тренера...

"Он је млад тренер, има младе играче, тако да је то савршена околина да се развијају и надам се освајају тофеје у будућности".

Солскјер је такође помогао да се ревитализује Лукакуова каријера. Белгијанац је дао шест голова на последње три утакмице Јунајтеда.

"Учинио је много за мене. Када сам се вратио имао је план за мене. Желео је да будем у доброј форми и то се и догодило. Узео сам три или четири седмице, тренирао сам јако, радио на завршници и могу да кажем да сам употпуности спреман".

Лукаку је даље објаснио како изгледа рад са Соксјером...

"Учинио је да играмо офанзиван фудбал. Дао је самопоуздање младим играчима. Понекад је тежак, али зна и да удели комплимент. На тренингу играмо много малих игрица, имамо доста фокуса на напад и то играчи воле. Улазимо у сваку утакмицу да победимо".

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар