Lukaku: Solskjer ostaje trener, nema sumnje u to!

Napadač Mančester Junajteda ističe da je veoma zadovoljan saradnjom sa šefom struke.

Fudbal 08.03.2019 | 11:15
Lukaku: Solskjer ostaje trener, nema sumnje u to!
Romelu Lukaku veruje u to da nema sumnje da će Ole Gunar Solskjer ostati trener Mančester Junajteda i posle što mu istekne pozajmica, pošto je uveo Crvene đavole u četvrtfinale Lige šampiona po prvi put od 2014. godine.

Gol Markusa Rašforda u nadoknadi vremena i dva komada Lukakua odveli su Junajted dalje, a u isto vreme bilo je ozvaničeno da je PSŽ ispao. Sve to znači da je Junajted osvojio 14 od 17 mečeva otkako je Solskjer preuzeo klupu od Žozea Murinja. Izgubio je samo jedan meč. Za Lukakua, nema sumnje da će Ole ostati trener.

"Znam da će ostati, u to nema sumnje. Želi da ostane, igrači žele da on ostane. Činimo odlične stvari, igramo onako kako bi Mančester Junajted trebalo da igra", rekao je Lukaku.

I nastavio da hvali trenera...

"On je mlad trener, ima mlade igrače, tako da je to savršena okolina da se razvijaju i nadam se osvajaju tofeje u budućnosti".

Solskjer je takođe pomogao da se revitalizuje Lukakuova karijera. Belgijanac je dao šest golova na poslednje tri utakmice Junajteda.

"Učinio je mnogo za mene. Kada sam se vratio imao je plan za mene. Želeo je da budem u dobroj formi i to se i dogodilo. Uzeo sam tri ili četiri sedmice, trenirao sam jako, radio na završnici i mogu da kažem da sam upotpunosti spreman".

Lukaku je dalje objasnio kako izgleda rad sa Soksjerom...

"Učinio je da igramo ofanzivan fudbal. Dao je samopouzdanje mladim igračima. Ponekad je težak, ali zna i da udeli kompliment. Na treningu igramo mnogo malih igrica, imamo dosta fokusa na napad i to igrači vole. Ulazimo u svaku utakmicu da pobedimo".

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar