Предсједник Роме: Уморан сам од овог сра*а!

Одустајем! Председник Роме, Џим Палота, издао је саопштење након елиминације "вучице" из Лиге шампиона.  Грми председник Роме: Опљачкани смо! Опет! „Уморан сам од оваквих ствари“, рекао је Палота.

Фудбал 07.03.2019 | 18:00
Предсједник Роме: Уморан сам од овог сра*а!
Рома је испала од Порта поразом на Драгау 3:1 после продужетака, а након неколико спорних одлука у завршници меча.

Порто је до победоносног гола стигао из пенала у 117. минуту, док су Римљани незадовољни што судија Џунејт Чакир није свирао за њих пенал у надокнади другог продужетка.

"Прошле године смо тражили ВАР у Лиги шампиона јер су нас преварили у полуфиналу. А сада смо добили ВАР и опет су нас покрали. Патрик Шик је очигледно саплетен у казненом простору, ВАР је то показао, али ништа није свирано. Уморан сам од овог сра*а. Одустајем", написао је Палота на Твитеру. 

Рома се прошле сезоне жалила након елиминације од Ливерпула у полуфиналу ЛШ истичући да јој нису досуђена два пенала.

Тешко су у Роми поднели елиминацију од Порта у осмини финала Лиге шампиона. Поред надахнутог домаћина, Вучици су пресудиле одлуке турског арбитра Чакира уз помоћ ВАР-а. Посебно су у Риму кивни због ситуације из последњег минута другог продужетка када је у шеснестерцу домаћина пао Шик. И то после контакта са Марегом.

Врло тешка одлука...

„Тражили смо ВАР у Лиги шампиона јер су нас оштетили у полуфиналу прошле године против Ливерпула,  добили смо га и опљачкали су нас. Шик је очигледно био оборен у казненом простору. Уморан сам, одустајем од ових ствари“, поручио је председник Роме Џејмс Палота.

Ништа блажи нису били ни фудбалери Роме Костас Манолас и Данијеле де Роси.

„То је за мене срамота, не можеш тако да избациш један тим. Прошле сезоне нису нам дали два пенала против Ливерпула и извинили су нам се, али сада постоји ВАР и све може да се види. Нема изговора“, рекао је грчки штопер.

Грчки дефанзивац сматра да је Чакир погрешио јер је био јасан контакт Мареге и Шика.

„Чакир ми је рекао да су му из ВАР собе пренели да није ништа, али је био јасан контакт. То може да се види и није ми јасно зашто није пенал“.

И искусни Данијеле де Роси изнео је замерке на рачун Чакира.

„Јасно је да је био пенал над Шиком. Прошле године сам рекао да бисмо били у финалу да је било ВАР-а, а опет се исто дешава. Ипак, ова ствар нема везе са технологијом, већ људском грешком“, јасан је Де Роси.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар