Predsjednik Rome: Umoran sam od ovog sra*a!

Odustajem! Predsednik Rome, Džim Palota, izdao je saopštenje nakon eliminacije "vučice" iz Lige šampiona.  Grmi predsednik Rome: Opljačkani smo! Opet! „Umoran sam od ovakvih stvari“, rekao je Palota.

Fudbal 07.03.2019 | 18:00
Predsjednik Rome: Umoran sam od ovog sra*a!
Roma je ispala od Porta porazom na Dragau 3:1 posle produžetaka, a nakon nekoliko spornih odluka u završnici meča.

Porto je do pobedonosnog gola stigao iz penala u 117. minutu, dok su Rimljani nezadovoljni što sudija Džunejt Čakir nije svirao za njih penal u nadoknadi drugog produžetka.

"Prošle godine smo tražili VAR u Ligi šampiona jer su nas prevarili u polufinalu. A sada smo dobili VAR i opet su nas pokrali. Patrik Šik je očigledno sapleten u kaznenom prostoru, VAR je to pokazao, ali ništa nije svirano. Umoran sam od ovog sra*a. Odustajem", napisao je Palota na Tviteru. 

Roma se prošle sezone žalila nakon eliminacije od Liverpula u polufinalu LŠ ističući da joj nisu dosuđena dva penala.

Teško su u Romi podneli eliminaciju od Porta u osmini finala Lige šampiona. Pored nadahnutog domaćina, Vučici su presudile odluke turskog arbitra Čakira uz pomoć VAR-a. Posebno su u Rimu kivni zbog situacije iz poslednjeg minuta drugog produžetka kada je u šesnestercu domaćina pao Šik. I to posle kontakta sa Maregom.

Vrlo teška odluka...

„Tražili smo VAR u Ligi šampiona jer su nas oštetili u polufinalu prošle godine protiv Liverpula,  dobili smo ga i opljačkali su nas. Šik je očigledno bio oboren u kaznenom prostoru. Umoran sam, odustajem od ovih stvari“, poručio je predsednik Rome Džejms Palota.

Ništa blaži nisu bili ni fudbaleri Rome Kostas Manolas i Danijele de Rosi.

„To je za mene sramota, ne možeš tako da izbaciš jedan tim. Prošle sezone nisu nam dali dva penala protiv Liverpula i izvinili su nam se, ali sada postoji VAR i sve može da se vidi. Nema izgovora“, rekao je grčki štoper.

Grčki defanzivac smatra da je Čakir pogrešio jer je bio jasan kontakt Marege i Šika.

„Čakir mi je rekao da su mu iz VAR sobe preneli da nije ništa, ali je bio jasan kontakt. To može da se vidi i nije mi jasno zašto nije penal“.

I iskusni Danijele de Rosi izneo je zamerke na račun Čakira.

„Jasno je da je bio penal nad Šikom. Prošle godine sam rekao da bismo bili u finalu da je bilo VAR-a, a opet se isto dešava. Ipak, ova stvar nema veze sa tehnologijom, već ljudskom greškom“, jasan je De Rosi.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar