Вријеме је да једемо го..а и не причамо превише...!

Бразилац Маркињос не напада судију, грешке тражи у сопственим редовима. . .

Фудбал 07.03.2019 | 18:15
Вријеме је да једемо го..а и не причамо превише...!
Пари Сен Жермену се понављају неке ствари... Што би се рекло, нису ништа научили из претходних искустава. Нова елиминација у раној фази Лиге шампиона и поново је "ушати" остао само далеки сан. Бес и туга су помешани, мало их је који су разложно могли да објасне шта се заправо догодило. Осим оних што су бацали дрвље и камење на одлуку арбитра Скомине да после прегледа снимка досуди пенал за Јунајтед. 

Нејмар је синоћ готово изгубио разум, за разлику од њега, земљак Маркињос био је много сталоженији. Али ни он није имао много милости, пре свега у самокритикама...

"Ово недопустиво! Још једном испадамо у истој фази. Правимо исте грешке, кажњавамо сами себе... Манчестер је дошао да се брани и чека наше грешке. Дочекао их је и ја им честитам на пролазу. Умели су да искористе своје тренутке. Још једном морамо да седнемо, да анализирамо шта нам се догађа... Морамо да разговарамо као мушкарци. Ово су тешки тренуци за све нас. Сви смо много бесни што је отишло у правцу у ком не желимо... Али знате како ми кажемо у Бразилу, време је да једемо го..а и не причамо превише", поручио је Маркињос кратко и јасно. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар