Vrijeme je da jedemo go..a i ne pričamo previše...!

Brazilac Markinjos ne napada sudiju, greške traži u sopstvenim redovima. . .

Fudbal 07.03.2019 | 18:15
Vrijeme je da jedemo go..a i ne pričamo previše...!
Pari Sen Žermenu se ponavljaju neke stvari... Što bi se reklo, nisu ništa naučili iz prethodnih iskustava. Nova eliminacija u ranoj fazi Lige šampiona i ponovo je "ušati" ostao samo daleki san. Bes i tuga su pomešani, malo ih je koji su razložno mogli da objasne šta se zapravo dogodilo. Osim onih što su bacali drvlje i kamenje na odluku arbitra Skomine da posle pregleda snimka dosudi penal za Junajted. 

Nejmar je sinoć gotovo izgubio razum, za razliku od njega, zemljak Markinjos bio je mnogo staloženiji. Ali ni on nije imao mnogo milosti, pre svega u samokritikama...

"Ovo nedopustivo! Još jednom ispadamo u istoj fazi. Pravimo iste greške, kažnjavamo sami sebe... Mančester je došao da se brani i čeka naše greške. Dočekao ih je i ja im čestitam na prolazu. Umeli su da iskoriste svoje trenutke. Još jednom moramo da sednemo, da analiziramo šta nam se događa... Moramo da razgovaramo kao muškarci. Ovo su teški trenuci za sve nas. Svi smo mnogo besni što je otišlo u pravcu u kom ne želimo... Ali znate kako mi kažemo u Brazilu, vreme je da jedemo go..a i ne pričamo previše", poručio je Markinjos kratko i jasno. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar