Ал Келаифи разочаран: Ово се суди само против ПСЖ-а!

“Најлакше је донети овакве одлуке против Пари Сен Жермена“!

Фудбал 07.03.2019 | 16:00
Ал Келаифи разочаран: Ово се суди само против ПСЖ-а!
Док скупоцени пројекат поново гори у својој препотентности, а Нејмар у ватри беса, први човек Пари Сен Жермена Насер Ал Келаифи и даље не може да верује шта се догодило с његовим клубом.

Манчестер јунајтед је посрнулим Свецима лупио шамарчину због које ће бридети образи дуго, а бизнисмен из Катара сматра да су се фудбалски оци уротили против ПСЖ!

Недуго пошто је Нејмар експлодирао на друштвеним мрежама и поручио свим водећим личностима фудбала и судијама да „одј..у“, Ал Келаифи шаље јасну и гласну поруку да је ПСЖ опљачкан и да је Дамир Скомина погурао Јунајтед у четвртфинале Лиге шампиона досуђеним пеналом после консултација са видео системом.

“За мене ово није пенал! Најлакше је донети овакве одлуке против Пари Сен Жермена, а јако тешко исте овакве одлуке донети против многих других тимова. Не могу да верујем да су онако нешто досудили у надокнади времена“, гласно је узвикнуо Ал Келаифи у микрофон радија Монте Карло.

У даху је наставио...

“Јако сам разочаран овим резултатом, не могу још да схватим... Играли смо јако добро! Имали смо све у својим рукама, имали поклон... Не могу да разумем ово! Још једну сезону смо прокоцкали! Ово је стварно велико разочарање“, каже Ал Келаифи и додаје:

"Разумем осећај код навијача, имали смо све у својим рукама, а на крају остали без ичега. Надам се да ће навијачи остати уз нас. Играчи су покушали, али нису исконтролисали утакмицу како треба".

Пари Сен Жермен трећу годину заредом испада у осмини финала Лиге шампиона, а остаће уписано да клуб из Париза још ниједном није отишао даље од четвртфинала у ери пребогатих нафтних магната из Катара!

Какав суноврат пројекта натопљеног петро доларима...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар