Al Kelaifi razočaran: Ovo se sudi samo protiv PSŽ-a!

“Najlakše je doneti ovakve odluke protiv Pari Sen Žermena“!

Fudbal 07.03.2019 | 16:00
Al Kelaifi razočaran: Ovo se sudi samo protiv PSŽ-a!
Dok skupoceni projekat ponovo gori u svojoj prepotentnosti, a Nejmar u vatri besa, prvi čovek Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi i dalje ne može da veruje šta se dogodilo s njegovim klubom.

Mančester junajted je posrnulim Svecima lupio šamarčinu zbog koje će brideti obrazi dugo, a biznismen iz Katara smatra da su se fudbalski oci urotili protiv PSŽ!

Nedugo pošto je Nejmar eksplodirao na društvenim mrežama i poručio svim vodećim ličnostima fudbala i sudijama da „odj..u“, Al Kelaifi šalje jasnu i glasnu poruku da je PSŽ opljačkan i da je Damir Skomina pogurao Junajted u četvrtfinale Lige šampiona dosuđenim penalom posle konsultacija sa video sistemom.

“Za mene ovo nije penal! Najlakše je doneti ovakve odluke protiv Pari Sen Žermena, a jako teško iste ovakve odluke doneti protiv mnogih drugih timova. Ne mogu da verujem da su onako nešto dosudili u nadoknadi vremena“, glasno je uzviknuo Al Kelaifi u mikrofon radija Monte Karlo.

U dahu je nastavio...

“Jako sam razočaran ovim rezultatom, ne mogu još da shvatim... Igrali smo jako dobro! Imali smo sve u svojim rukama, imali poklon... Ne mogu da razumem ovo! Još jednu sezonu smo prokockali! Ovo je stvarno veliko razočaranje“, kaže Al Kelaifi i dodaje:

"Razumem osećaj kod navijača, imali smo sve u svojim rukama, a na kraju ostali bez ičega. Nadam se da će navijači ostati uz nas. Igrači su pokušali, ali nisu iskontrolisali utakmicu kako treba".

Pari Sen Žermen treću godinu zaredom ispada u osmini finala Lige šampiona, a ostaće upisano da klub iz Pariza još nijednom nije otišao dalje od četvrtfinala u eri prebogatih naftnih magnata iz Katara!

Kakav sunovrat projekta natopljenog petro dolarima...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar