Ивана: Није могло другачије, него злато!

Шампионске речи: Знала сам, није могло другачије! Самопоуздање "пуца" из Иване Шпановић, иако је до скоро имала незгодну повреду. . . То је није пореметило, постигла је хет-трик у дворани.

Остали спортови 06.03.2019 | 21:15
Ивана: Није могло другачије, него злато!
Ивана Шпановић је поново у Србију донела злато.

Најбоља српска атлетичарка је по доласку из Глазгова, где је освојила златну медаљу на Европском дворанском првенству, изјавила овог уторка да ниједног тренутка није сумњала да ће се попити на највиши степеник постоља.

Из сваке њене изјаве "пуца" самопуздање, праве шампионске речи, иако је до скоро имала незгодну повреду због којих је морала да прескочи Европско првенство у Берлину

"Без већег оптерећења смо ушли у зимске припреме и сезону, са свега пар такмичења где сам морала да вратим оштрину и стари осећај на великим такмичењима. Када је почело финалевидела сам да не могу да јурим резултат за који сам мислила да сам спремна и онда сам се окренулада изведем један скок који ће ми бити довољан да однесем победу", рекла је Шпановићева и додала:

"Била сам уверена да ћу успети. Није могло никако другачије, сем да такмичење завршим трећи пут заредом као дворанска првакиња".

Она је искористила прилику да честита колеги из репрезентације Страхињи Јованчевићу, који је такође у скоку удаљ освојио бронзу, своју прву медаљу на великим такмичења.

"Морам да искажем срећу што је Страхиња освојио медаљу. Неко сам ко разуме, труд и залагање. Хвала Богу да му се и срећа осменула, да скочи најбоље кад је најпотребније. Знам какав је осећај освојити прву медаљу, зелим и да му не буде последња", рекла је Ивана.

Шпановићева се захвалила свима који су уцествовали у успеху атлетичара на дворанском ЕП у Глазгову, а највише свом тиму и тренеру Горану Обрадовићу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар