Ivana: Nije moglo drugačije, nego zlato!

Šampionske reči: Znala sam, nije moglo drugačije! Samopouzdanje "puca" iz Ivane Španović, iako je do skoro imala nezgodnu povredu. . . To je nije poremetilo, postigla je het-trik u dvorani.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Ivana Španović je ponovo u Srbiju donela zlato.

Najbolja srpska atletičarka je po dolasku iz Glazgova, gde je osvojila zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu, izjavila ovog utorka da nijednog trenutka nije sumnjala da će se popiti na najviši stepenik postolja.

Iz svake njene izjave "puca" samopuzdanje, prave šampionske reči, iako je do skoro imala nezgodnu povredu zbog kojih je morala da preskoči Evropsko prvenstvo u Berlinu

"Bez većeg opterećenja smo ušli u zimske pripreme i sezonu, sa svega par takmičenja gde sam morala da vratim oštrinu i stari osećaj na velikim takmičenjima. Kada je počelo finalevidela sam da ne mogu da jurim rezultat za koji sam mislila da sam spremna i onda sam se okrenulada izvedem jedan skok koji će mi biti dovoljan da odnesem pobedu", rekla je Španovićeva i dodala:

"Bila sam uverena da ću uspeti. Nije moglo nikako drugačije, sem da takmičenje završim treći put zaredom kao dvoranska prvakinja".

Ona je iskoristila priliku da čestita kolegi iz reprezentacije Strahinji Jovančeviću, koji je takođe u skoku udalj osvojio bronzu, svoju prvu medalju na velikim takmičenja.

"Moram da iskažem sreću što je Strahinja osvojio medalju. Neko sam ko razume, trud i zalaganje. Hvala Bogu da mu se i sreća osmenula, da skoči najbolje kad je najpotrebnije. Znam kakav je osećaj osvojiti prvu medalju, zelim i da mu ne bude poslednja", rekla je Ivana.

Španovićeva se zahvalila svima koji su ucestvovali u uspehu atletičara na dvoranskom EP u Glazgovu, a najviše svom timu i treneru Goranu Obradoviću.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.