Партизан без Ренфроа против Игокее!

Искусни плејмејкер је у финишу "вечитог" дербија доживео повреду скочног зглоба и требало би да паузира десетак дана.

Кошарка 05.03.2019 | 14:15
Партизан без Ренфроа против Игокее!
Партизан је у недељу увече изгубио важну утакмицу АБА лиге против Црвене звезде (70:68), а на неко време и Алекса Ренфроа, који се у два месеца од доласка из Шпаније наметнуо као један од кључних играча у тиму Андрее Тринкијерија (био је и МВП Купа Радивоја Кораћа).

Ренфро је у 38. минуту "вечитог" дербија морао да напусти терен, пошто га је приликом продора у рекет нагазио капитен црвено-белих Бранко Лазић.

Како је за МОНДО објаснио Партизанов лекар, др Мома Јаковљевић, Ренфро је том приликом зарадио "нагњечење и ишчашење скочног зглоба", па је већ од понедељка почео да иде на терапије.

Потребно је да прође неколико дана да би постало јасније када ће моћи да се врати у тренажни процес, али се са великом дозом сигурности може рећи да ће пропустити суботњу утакмицу против Игокее на домаћем паркету.

Срећа у несрећи за црно-беле је што се нису пласирали у четвртфинале Еврокупа, тако да би без првог плејмејкера могли да буду само на једном мечу. Ренфро би онда имао времена да се опорави и спреми за гостовање ФМП Железнику 16. марта.

Недељу дана касније, уследиће почетак АБА плеј-офа...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар