Partizan bez Renfroa protiv Igokee!

Iskusni plejmejker je u finišu "večitog" derbija doživeo povredu skočnog zgloba i trebalo bi da pauzira desetak dana.

Košarka 05.03.2019 | 14:15
Partizan bez Renfroa protiv Igokee!
Partizan je u nedelju uveče izgubio važnu utakmicu ABA lige protiv Crvene zvezde (70:68), a na neko vreme i Aleksa Renfroa, koji se u dva meseca od dolaska iz Španije nametnuo kao jedan od ključnih igrača u timu Andree Trinkijerija (bio je i MVP Kupa Radivoja Koraća).

Renfro je u 38. minutu "večitog" derbija morao da napusti teren, pošto ga je prilikom prodora u reket nagazio kapiten crveno-belih Branko Lazić.

Kako je za MONDO objasnio Partizanov lekar, dr Moma Jakovljević, Renfro je tom prilikom zaradio "nagnječenje i iščašenje skočnog zgloba", pa je već od ponedeljka počeo da ide na terapije.

Potrebno je da prođe nekoliko dana da bi postalo jasnije kada će moći da se vrati u trenažni proces, ali se sa velikom dozom sigurnosti može reći da će propustiti subotnju utakmicu protiv Igokee na domaćem parketu.

Sreća u nesreći za crno-bele je što se nisu plasirali u četvrtfinale Evrokupa, tako da bi bez prvog plejmejkera mogli da budu samo na jednom meču. Renfro bi onda imao vremena da se oporavi i spremi za gostovanje FMP Železniku 16. marta.

Nedelju dana kasnije, uslediće početak ABA plej-ofa...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar