Какав је то суноврат каријере...!

Крај сезоне за Алексиса Санчеза, страдали лигаменти! Чилеанац би могао да се врати тек кроз два месеца. . .

Фудбал 07.03.2019 | 17:00
Какав је то суноврат каријере...!
Суноврат каријере какав се ретко среће... То је животна прича Алексиса Санчеза који је поново у центру пажње острвских медија, али овога пута не због лоше игре или седења на клупи, већ због повреде која очито није наивна. Чилеанац је у суботу морао да напусти игру у 52. минуту утакмице против Саутемптона (3:2), а већ по болним изразима на лицу јасно је било да се ради о нечем озбиљном. 

Дејли мејл данас доноси изјаву Педра Онатеа, доктора репрезнетације Чилеа, који тврди да ће Санчез тешко моћи ускоро на терен. Његове су процене тек за два месеца, што ће рећи да је клупска сезона за 30-годишњег нападача практично завршена. 

"Медијални лигаменти су у питању... То је врло 'досадна' повреда, али не превише комплексна", казао јеОнате.

Како било, Манчестер Јунајтед и Оле Гунар Солскјер ће до краја сезоне врло вероватно морати безАлексиса Санчеза. А за предстојећи реванш против Пари Сен Жермена Енглези не могу да рачунају ни наПогбу, Мату, Валенсију, Ереру, Матића, Лингарда, Дармијана...

Подсетимо, форма Алексиса Санчеза била је више него забрињавајућа последњих месеци. Откако је дошао на Олд Трафорд (јануар 2018) Чилеанац је постигао само три гола у Премијер лиги и готово константно био на удару критика. Манчестер можда није платио астрономско обештећење за њега (око 34.000.00 евра), али зато га је учинио једним од најплаћенијих играча света.

Испоставиће се све то као један велики, велики промашај...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс    

Коментари / 0

Оставите коментар