Kakav je to sunovrat karijere...!

Kraj sezone za Aleksisa Sančeza, stradali ligamenti! Čileanac bi mogao da se vrati tek kroz dva meseca. . .

Fudbal 07.03.2019 | 17:00
Kakav je to sunovrat karijere...!
Sunovrat karijere kakav se retko sreće... To je životna priča Aleksisa Sančeza koji je ponovo u centru pažnje ostrvskih medija, ali ovoga puta ne zbog loše igre ili sedenja na klupi, već zbog povrede koja očito nije naivna. Čileanac je u subotu morao da napusti igru u 52. minutu utakmice protiv Sautemptona (3:2), a već po bolnim izrazima na licu jasno je bilo da se radi o nečem ozbiljnom. 

Dejli mejl danas donosi izjavu Pedra Onatea, doktora repreznetacije Čilea, koji tvrdi da će Sančez teško moći uskoro na teren. Njegove su procene tek za dva meseca, što će reći da je klupska sezona za 30-godišnjeg napadača praktično završena. 

"Medijalni ligamenti su u pitanju... To je vrlo 'dosadna' povreda, ali ne previše kompleksna", kazao jeOnate.

Kako bilo, Mančester Junajted i Ole Gunar Solskjer će do kraja sezone vrlo verovatno morati bezAleksisa Sančeza. A za predstojeći revanš protiv Pari Sen Žermena Englezi ne mogu da računaju ni naPogbu, Matu, Valensiju, Ereru, Matića, Lingarda, Darmijana...

Podsetimo, forma Aleksisa Sančeza bila je više nego zabrinjavajuća poslednjih meseci. Otkako je došao na Old Traford (januar 2018) Čileanac je postigao samo tri gola u Premijer ligi i gotovo konstantno bio na udaru kritika. Mančester možda nije platio astronomsko obeštećenje za njega (oko 34.000.00 evra), ali zato ga je učinio jednim od najplaćenijih igrača sveta.

Ispostaviće se sve to kao jedan veliki, veliki promašaj...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters    

Komentari / 0

Ostavite komentar