Тука: На добром сам путу...

Босанскохерцеговачки атлетичар, Амел Тука, задовољан је наступом на Европском дворанском првенству у Глазгову, гдје је на крају освојио шесто мјесто у трци на 800 метара.

Остали спортови 05.03.2019 | 11:30
Тука: На добром сам путу...
"Имао сам три трке у три дана, што је било јако напорно, а између осталог у двије трке сам трчао 1:47, што је јако добро за дворану. На крају сам се пласирао у финале, што ми је прије свега и био циљ прије доласка у Глазгов. Хвала Богу, здрав сам, што ми је најважније, изашао сам из овог такмичења здрав", изјавио је Тука, подсјећајући да је претходно ЕП у дворани у Београду завршило на другачији начин.

Посебан је осјећај, како каже, вратити се поново на стазу и очекује да ће све ово што сада ради тек дати резултате током љетњег дијела сезоне. Додаје да ће након ЕП-а одморити седам до десет дана, након чега ће услиједити припреме за љетни дио сезоне.

"Осјећам се добро и ове трке су ми показале да сам на добром путу, да све ове промјене што сам увео, дају већ сада резултате. Једва чекам љетни дио сезоне, имам пуно мотива да тренирам", закључио је какањски средњепругаш.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар