Томић га хвали, он мисли на тренинг!

''Морам да погађам!'' После добре партије у дербију, Мајкл Оџо говорио о сегменту игре који је неопходно да поправи.

Кошарка 04.03.2019 | 16:30
Томић га хвали, он мисли на тренинг!
Коментаришући игру свог тима у "вечитом дербију", Звездин тренер Милан Томић је после драматичне победе сам нагласио учинак и пожртвовање центра Мајкла Оџа, стрелца 16 поена и девет скокова.

"Честитам Оџу, имао је повреду зглоба и радио је по четвртину тренинга. Имао је велики проблем. Честитао бих му на пожртвовању и на томе како је одиграо. Не само што је дао 16 поена, већ је био добар и у одбрани и у нападу", изјавио је он.

У разговору са новинарима, Оџо је после утакмице деловао задовољно, али је био и самокритичан због лошег извођења слободних бацања (0/4).

"Ова победа била нам је веома потребна после Купа. Имали смо мало проблема. Ово је велика ињекција самопоуздања - индивидуално и тимски. Идемо даље, припремамо се са Задар и за плеј-оф", рекао је Звездин центар.

На питање да ли осећа умор, одговорио је да је пред њим повратак у салу у понедељак.

"Вратићу се сутра на тренинг, мораћу да убацим нека слободна бацања. Није још готово. Сезона није готова, Враћамо се да радимо, да видимо шта можемо да поправимо, па ћемо видети шта ће се догодити на крају".

Због тога, лако је закључити где види најбољи простор за напредак.

"Морам да погађам бацања, да вратим шутерско самопоуздање. Као тим, да видимо дефанзивне грешке, да поправимо комуникацију. Сигуран сам да ће се тренер посветити томе".

У овом тренутку чини се извесним да ћемо и у полуфиналу АБА лиге видети "вечите дербије", а Оџо не жели да прича толико унапред.

"Видећемо шта ће се догодити. Да видимо колико далеко можемо да одемо", додао је снажни кошаркаш из Лагоса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар