Tomić ga hvali, on misli na trening!

''Moram da pogađam!'' Posle dobre partije u derbiju, Majkl Odžo govorio o segmentu igre koji je neophodno da popravi.

Košarka 04.03.2019 | 16:30
Tomić ga hvali, on misli na trening!
Komentarišući igru svog tima u "večitom derbiju", Zvezdin trener Milan Tomić je posle dramatične pobede sam naglasio učinak i požrtvovanje centra Majkla Odža, strelca 16 poena i devet skokova.

"Čestitam Odžu, imao je povredu zgloba i radio je po četvrtinu treninga. Imao je veliki problem. Čestitao bih mu na požrtvovanju i na tome kako je odigrao. Ne samo što je dao 16 poena, već je bio dobar i u odbrani i u napadu", izjavio je on.

U razgovoru sa novinarima, Odžo je posle utakmice delovao zadovoljno, ali je bio i samokritičan zbog lošeg izvođenja slobodnih bacanja (0/4).

"Ova pobeda bila nam je veoma potrebna posle Kupa. Imali smo malo problema. Ovo je velika injekcija samopouzdanja - individualno i timski. Idemo dalje, pripremamo se sa Zadar i za plej-of", rekao je Zvezdin centar.

Na pitanje da li oseća umor, odgovorio je da je pred njim povratak u salu u ponedeljak.

"Vratiću se sutra na trening, moraću da ubacim neka slobodna bacanja. Nije još gotovo. Sezona nije gotova, Vraćamo se da radimo, da vidimo šta možemo da popravimo, pa ćemo videti šta će se dogoditi na kraju".

Zbog toga, lako je zaključiti gde vidi najbolji prostor za napredak.

"Moram da pogađam bacanja, da vratim šutersko samopouzdanje. Kao tim, da vidimo defanzivne greške, da popravimo komunikaciju. Siguran sam da će se trener posvetiti tome".

U ovom trenutku čini se izvesnim da ćemo i u polufinalu ABA lige videti "večite derbije", a Odžo ne želi da priča toliko unapred.

"Videćemo šta će se dogoditi. Da vidimo koliko daleko možemo da odemo", dodao je snažni košarkaš iz Lagosa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar