Барса пукла на Кутињу!

Цена му пала за 90 милиона фунти! Бразилац постаје највећи промашај у историји клуба.

Фудбал 05.03.2019 | 17:00
Барса пукла на Кутињу!
Најскупље појачање у историји Барселоне постаће највећи промашај. Филипе Кутињо је био звезда прелазног рока када је у трансферу вредном 150 милиона фунти прешао из Ливерпула у редове каталонског клуба, али је после тога постао – звезда падалица.

Кутињове игре су толико лоше за све време које је провео на Ноу Кампу да му је цена пала за чак 90 милиона фунти, како процењују експерти за трансфере. Данас када б Барселона решила да прода Бразилца, а није далеко од те одлуке, не би могла да добије за њега више од 60 милиона.

Шта је Кутињов проблем у Барселони, нико нема јасан одговор. Бразилац има и подршку Лионела Месија и тренера Ернеста Валвердеа, са којим је имако неколико сеанси очи у очи, а бодри га и председник Хозеп Бертомеу.

Стрпљење је, ипак, при крају. И није више реч ни о поверењу, већ о – економији. Барселона губи новац на Фелипеу Кутињу и мораће у јуну да га прода да би спасла шта се спасити може. Манчестер јунајтед је први кандидат да купи Бразилца, а наводно је и Ливерпул заинтересован да га поново види у својим редовима.

Дрес Барселоне је толико тежак да некад сломи и такве асове какав је Фелипе Кутињо...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар