Barsa pukla na Kutinju!

Cena mu pala za 90 miliona funti! Brazilac postaje najveći promašaj u istoriji kluba.

Fudbal 05.03.2019 | 17:00
Barsa pukla na Kutinju!
Najskuplje pojačanje u istoriji Barselone postaće najveći promašaj. Filipe Kutinjo je bio zvezda prelaznog roka kada je u transferu vrednom 150 miliona funti prešao iz Liverpula u redove katalonskog kluba, ali je posle toga postao – zvezda padalica.

Kutinjove igre su toliko loše za sve vreme koje je proveo na Nou Kampu da mu je cena pala za čak 90 miliona funti, kako procenjuju eksperti za transfere. Danas kada b Barselona rešila da proda Brazilca, a nije daleko od te odluke, ne bi mogla da dobije za njega više od 60 miliona.

Šta je Kutinjov problem u Barseloni, niko nema jasan odgovor. Brazilac ima i podršku Lionela Mesija i trenera Ernesta Valverdea, sa kojim je imako nekoliko seansi oči u oči, a bodri ga i predsednik Hozep Bertomeu.

Strpljenje je, ipak, pri kraju. I nije više reč ni o poverenju, već o – ekonomiji. Barselona gubi novac na Felipeu Kutinju i moraće u junu da ga proda da bi spasla šta se spasiti može. Mančester junajted je prvi kandidat da kupi Brazilca, a navodno je i Liverpul zainteresovan da ga ponovo vidi u svojim redovima.

Dres Barselone je toliko težak da nekad slomi i takve asove kakav je Felipe Kutinjo...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar