Крижај и Франко поново на Јахорини!

Трка познатих љубитеља Јахорине биће одржана 2. марта на стази "Пољице" на Јахорини.

Остали спортови 01.03.2019 | 10:30
Крижај и Франко поново на Јахорини!
Главни промотер овогодишње трке познати је скијашки репрезентативац бивше Југославије Јуре Франко, саопштено је из Олимпијског центра Јахорина.

"Част и задовољство ми је бити главни промотор Трке познатих љубитеља Јахорине, на коју сам се са великим задовољством одазвао. Засигурно ћемо приредити одлично и фер-плеј скијање и нека најбољи побједе", изјавио је Франко.

У 14 часова на главној бини која ће бити постављена испред хотела Термаг наступиће "Леxингтон банд", чији је фронтман Бојан Васковић већ раније, свима који буду на стази Пољице тог дана, обећао одличан провод.

Током дана ће се дијелити и вриједне награде наградног конкурса који је протеклих дана био активан на официјелној Фејсбукл страници трке. Исто тако организатори су приредили и додатни такмичарски садржај забавног карактера за све посјетиоце, родитеље и дјецу.

Поред Франка, овогодишњи промотор трке је и бивши репрезентативац СФРЈ Бојан Крижај, освајач кристалног глобуса у слалому 1987. године на Јахорини.

"Радо се сјећам Јахорине и те 1987. године када сам добио најљепше признање у животу и освојио кристални глобус у слалому. На Јахорини се увијек осјећам изванредно. Постоји та емоција из прошлости, те сваки пут када дођем овдје пробуде се та сјећања на Олимпијаду, а манифестација Трка познатих љубитеља Јахорине засигурно, барем на један дан у години врате ту еуфорију", рекао је Крижај.

Овогодишња трка има и друштвено одговорни карактер јер су организатори одлучили новац од прикупљених котизација за трку поклонити у хуманитарне сврхе.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар