Незадовољство у Партизану, играчи траже плате!

Поједини медији објавили су да су представници играча били на састанку код пословног директора Милоша Вазуре тражећи исплату дуговања за плате. Вазура категорички демантује: "То су неистине, причали смо о дербију".

Фудбал 01.03.2019 | 10:45
Незадовољство у Партизану, играчи траже плате!
Проблеми у Партизану пред "вјечити дерби".

Поједини медији извјестили су да су Саша Илић и Владимир Стојковић, као представници играча, били у сриједу на састанку са председником клуба Милорадом Вучелићем и пословним директором Милошем Вазуром а повод је то што се фудбалерима дугују плате.

Ову вијест објавили су "Курир" и "Политика", а Вазура је за "Курир" изјавио да је једина тема разговора био предстојећи дуел са Црвеном звездом у оквиру 24. кола Суперлиге.

Међутим, исти извори наводе да дерби није био тема, већ то што су играчи питали када ће им бити исплаћене заостале плате, које, наводно, касне неколико мјесеци.

Према сазнањима "Политике", играчи су одбили да изађу на тренинг, али су послије разговора са Вучелићем и Вазуром и обећања да ће им новац бити исплаћен до петка, ипак обули копачке и почели да раде.

"То је апсолутна неистина и тешка дезинформација и стварно не знам ко жели да дестабилизује клуб у овом тренутку, пред важан дуел са Црвеном звездом. Ми јесмо разговарали са играчима, а поред мене ту је био и спортски директор Ивица Илиев. Тема нису биле плате већ да им предочимо колико је важна ова утакмица за све нас", рекао је Вазура за "Курир".

Слична прича о незадовољству играча кружила је и пред одлазак на зимске припреме у Турску.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар