Nezadovoljstvo u Partizanu, igrači traže plate!

Pojedini mediji objavili su da su predstavnici igrača bili na sastanku kod poslovnog direktora Miloša Vazure tražeći isplatu dugovanja za plate. Vazura kategorički demantuje: "To su neistine, pričali smo o derbiju".

Fudbal 01.03.2019 | 10:45
Nezadovoljstvo u Partizanu, igrači traže plate!
Problemi u Partizanu pred "vječiti derbi".

Pojedini mediji izvjestili su da su Saša Ilić i Vladimir Stojković, kao predstavnici igrača, bili u srijedu na sastanku sa predsednikom kluba Miloradom Vučelićem i poslovnim direktorom Milošem Vazurom a povod je to što se fudbalerima duguju plate.

Ovu vijest objavili su "Kurir" i "Politika", a Vazura je za "Kurir" izjavio da je jedina tema razgovora bio predstojeći duel sa Crvenom zvezdom u okviru 24. kola Superlige.

Međutim, isti izvori navode da derbi nije bio tema, već to što su igrači pitali kada će im biti isplaćene zaostale plate, koje, navodno, kasne nekoliko mjeseci.

Prema saznanjima "Politike", igrači su odbili da izađu na trening, ali su poslije razgovora sa Vučelićem i Vazurom i obećanja da će im novac biti isplaćen do petka, ipak obuli kopačke i počeli da rade.

"To je apsolutna neistina i teška dezinformacija i stvarno ne znam ko želi da destabilizuje klub u ovom trenutku, pred važan duel sa Crvenom zvezdom. Mi jesmo razgovarali sa igračima, a pored mene tu je bio i sportski direktor Ivica Iliev. Tema nisu bile plate već da im predočimo koliko je važna ova utakmica za sve nas", rekao je Vazura za "Kurir".

Slična priča o nezadovoljstvu igrača kružila je i pred odlazak na zimske pripreme u Tursku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar